TZ grada Karlovca i ove godine provodi izbor najljepšeg adventskog izloga u gradu

TZ grada Karlovca je već tradicionalno objavila javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do 11. prosinca 2022.

Za njima najljepši izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca 2022.

Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno do 31. prosinca 2022.

Za najljepše izloge po izboru građana priznanja kao i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljeni u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“, 30. prosinca 2022., u Glazbenom paviljonu.

Ovim putem pozivamo sve zakupce i vlasnike poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu s ciljem promocije i prepoznatljivosti Karlovca kao adventske destinacije.

Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovca https://visitkarlovac.hr/javni-poziv-za-izbor-najljepseg-adventskog-izloga-u-karlovcu-2022/ , te na FB stranici Visit Karlovac.