Wienerberger sve zaposlenike nagradio s po 1000 eura neto te dionicama u poduzeću

Bonus nagrade kao kruna uspješnog poslovanja u 2022. godini

Prosinac je vrijeme darivanja pa je tako i grupa Wienerberger sve svoje djelatnike, uz božićnicu, nagradila s po 1000 eura neto bonusa i dionicama u poduzeću. Tako se želi se potvrditi važnost individualnog zalaganja, poslovne ili privatne prirode svakog pojedinca, kao i nagraditi za zajednički uspjeh u 2022. godini. Predanost, stručnost i motiviranost zaposlenika čine osnovu za održivost i konkurentnost Wienerbergera te kao takvi osiguravaju najbolju moguću simbiozu između sigurnih, modernih i produktivnih radnih uvjeta.

U Wienerbergeru smatramo da je briga o našim zaposlenicima od krucijalne važnosti pa smo tako odlučili sve djelatnike uz božićnicu, nagraditi i jednom lijepom svotom u ovo blagdansko vrijeme. Bez naših djelatnika, koji su najzaslužniji za rast i razvoj grupe Wienerberger, njihovog truda i lojalnosti, uspješno poslovanje i stabilan rast tvrtke ne bi bio moguć. Ovom nagradom želimo im zahvaliti što su dio Wienerberger tima, za uspješnost u ovoj godini i motivirati ih za nadolazeću 2023. godinu. Upravo zahvaljujući snazi tima, Wienerberger je danas stabilan i održiv sistem od koga se uči, partner u koga se vjeruje i oslonac na koji se računa.“ izjavio je Tomislav Franko, komercijalni direktor i član uprave Wienerberger

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja te sudjeluje u kreiranju i oblikovanju budućnosti gradnje. Aktivno doprinosi boljoj kvaliteti življenja i poslovanja na održivi način – s ekološkog, socijalnog i ekonomskog aspekta. Wienerberger neprestano radi na poboljšanju ponude koja će biti estetski privlačna, funkcionalna, racionalizirati potrošnju energije, čuvati okoliš i osigurati zdravlje i sigurnost svih ukućana.