Traži se himna za InPuT Fest Karlovac

InPuT Fest Karlovac koji organizira Gradsko kazalište “Zorin dom” Karlovac je u potrazi za mladim kreativcima koji će napisati himnu festivala.
Ovim putem pozivaju sve osnovnoškolce i srednjoškolce Karlovačke županije da se prijave i da napišu tekst za pjesmu koja će se uglazbiti. Pjesmu može napisati pojedinac ili grupa, a prijave su otvorene do 1.3.2023.
Svi zainteresirani se mogu prijaviti s pjesmom na adresu input.fest.karlovac@gmail.com.
Vizija Festivala temelji se na jačanju dostupnosti kazališnog programa različitim socijalnim i dobnim skupinama. Kroz bogat program promovira i podupire stvaralaštvo autora koji svojim djelovanjem otvaraju Gradsko kazalište Zorin dom prema novim kazališnim stilovima te doprinosi razvoju publike.
Festival predstavlja spoj kulture i edukacije te nudi razne lutkarske izvedbe i događaje na nekoliko lokacija u gradu Karlovcu. Aktivnosti i događanja koja se održavaju za vrijeme trajanja festivala stvaraju novu publiku koja će ubuduće biti vjeran posjetitelj InPuT Fest-a, ali i Gradskog kazališta Zorin dom.
Festival bi osim lutkarskih predstava nudio i razne izložbe, seminare, okrugle stolove i radionice koje će služiti za edukaciju svih sudionika festivala raznog uzrasta te bi se na taj način dodatno doprinijelo ideji da cijeli grad postane kazališna pozornica za vrijeme trajanja festivala.