Kako isplanirati bioraznoliki vrt – predavanje i razmjena sa Silvijom Kolar-Fodor

SUBOTA, 4. OŽUJAK 2023. OD 11 SATI, EKO PAN, RADIĆEVA 12 (ulaz iz Ulice kralja Tomislava)
Izuzetno se radujemo ponovnom susretu s dragom Silvijom Kolar-Fodor koja nam ove subote dolazi u goste s predavanjem KAKO ISPLANIRATI BIORAZNOLIKI POVRTNJAK.
Na predavanju će sudionici biti upoznati s planiranjem vrta na način da se dobro usklade biljke temeljem dobrosusjedskih odnosa, ali i na koji način uklopiti razne druge korisne biljke i cvijeće – a da kasnije u vrtu imamo čim manju štetu od bolesti i nametnika.
Nakon predavanja očekuje nas i razmjena sjemena, stoga ovu subotu rezervirajte za najbolji ulazak u novu vrtlarsku sezonu.
Predavanje je besplatno.
Svaki polaznik na dar dobiva paketić sjemena.
Na razmjenu ponesite sjeme iz svog vrta.
Svoje mjesto na predavanju osigurajte prijavom na eko-pan@eko-pan.hr
Dobro nam došli!
O PREDAVAČICI/VODITELJICI:
Silvija Kolar–Fodor, autorica, edukatorica, predsjednica i koordinatorica udruge “Biovrt – u skladu s prirodom”:
– od 2006. aktivno se bavi biovrtlarstvom, ima 16 godina iskustva na terenu na preko 4 ha površine na kojima održava biovrt, voćnjake, šumski vrt i istražuje i eksperimentira s raznim idejama i tehnikama biovrtlarstva
– od 2009. autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga “U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine i Regionalni tjednik, surađivala kao autorica tekstova s dnevnikom “24 sata”, dnevnikom “Večernji list”, magazinom Jutarnjeg lista “D&D VRT”, časopisom Gospodarski list, magazinom za život u skladu s prirodom “100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, http://xn--ekomrea-ixb.org/, Sirova hrana.hr. Redovno educira, vodi projekte i radionice, održala je preko stotinu predavanja i razmjena.
Na Facebook stranici i u grupi Biovrt svakodnevno informira, savjetuje i nesebično pomaže vrtlare.