UNIQA objavila natječaj za donacije: TRAŽE SE MALI ZELENI PROJEKTI ZA LJEPŠI I BOLJI SVIJET

UNIQA je objavila novi natječaj „Radost života“ za donacije projektima udruga i škola. Ovogodišnja tema natječaja je okolišna održivost, pa se na natječaj mogu prijaviti projekti koji imaju pozitivan utjecaj na zaštitu okoliša, smanjenje otpada i očuvanje prirodnih zajednica. To mogu biti, primjerice, projekti edukacije o temama važnim za očuvanje okoliša, ali i projekti koji kroz konkretne akcije doprinose ljepšem i čišćem okolišu i smanjenju otpada u zajednici, poput škola u prirodi, učenja o bio raznolikosti i očuvanju biljnih i životinjskih staništa i zajednica, gospodarenje otpadom, uređenje i čišćenje okoliša i slično.

Zaštita i očuvanje okoliša i održivo korištenje prirodnih resursa važne su teme današnjice i dio strategije društveno odgovornog poslovanja UNIQA osiguranja. Zbog toga je ove godine UNIQA odlučila financijski podržati upravo „male zelene“ projekte koji će doprinijeti očuvanju okoliša i edukaciji najmlađih generacija o važnosti očuvanja prirodnih resursa.

Natječaj je otvoren do 11. svibnja 2023. Projekti se prijavljuju na internetskom obrascu na stranici Radost života, gdje se mogu naći uvjeti natječaja kao i priče o svim projektima koje je UNIQA dosad podržala, pozitivno utječući na društvo i zajednicu.

UNIQA provodi natječaj za donacije Radost života od 2017. godine i do sada je podržala 74 projekta s ukupno više od 212 tisuća eura.