Dani obrtništva grada Karlovca i Karlovačke županije

Obrtnička komora Karlovačke županije i Udruženje obrtnika grada Karlovca, zajedno s Gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom, Turističkom zajednicom grada Karlovca, Turističkom zajednicom Karlovačke županije i Hrvatskom obrtničkom komorom, organiziraju novu manifestaciju koja će okupiti obrtnike, poslovne ljude i sve zainteresirane posjetitelje iz Karlovačke županije i šire.

Sajam će se održati na uređenom izlagačkom prostoru od 1.100 m2 zatvorenog prostora i 400 m2 otvorenog prostora ispred Školske sportske dvorane Mladost na adresi Rakovac ulica 1.

Na sajmu će biti predstavljeni najnoviji proizvodi i usluge iz raznih industrija, a sudionici i posjetitelji će imati priliku upoznati se s proizvodima, tehnologijama i uslugama naših izlagača te uspostaviti kontakte s drugim poslovnim ljudima i obrtnicima.

Manifestacija je prilika za izlagače da povećaju svoju vidljivost na tržištu te steknu nova znanja i iskustva koja će im pomoći u razvoju njihovog poslovanja.

Također, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u brojnim radionicama i prezentacijama koje će biti održane tijekom sajma, a koje će pokriti različite teme iz područja gospodarstva.

Prijaviti se možete putem linka na www.daniobrtnistva.com , putem e-maila na uo.karlovac@hok.hr ili na broj telefona 098-365-408.
Prijave su moguće do 10.5.2023 godine!