Mladi karlovački nogometaši uspješni na turniru “Stara dama” u Sisku

 

U nedjelju 07. svibnja održan je treći po redu nogometni turnir “Stara dama” za dječake U12 (2011. godište) u organizaciji Hnk Segesta i Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije. Turnir je uvršten u službeni kalendar HNS-a te je zamišljen kao prvo službeno natjecanje nogometaša predselektivnog uzrasta Središta Zagreb u sklopu međužupanijskog selektivnog procesa. Sve utakmice turnira odigrale su se na glavnom i pomoćnom travnjaku gradskog stadiona u Sisku, a natjecalo se ukupno 6 momčadi: selekcije domaćina Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije, Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske županije, Požeško-slavonske županije, Karlovačke županije te kluba domaćina Hnk Segesta.

Selekcija izabranih nogometaša koji su predstavljali Karlovačku županiju okupila je najtalentiranije nogometaše iz čak osam klubova NSKŽ, a osvojila je na ovom turniru odlično treće mjesto ostvarivši dvije pobjede i poraz:

 

Skupina B,

NSSMŽ – NSKŽ  1:5 (Husanović 3, Kirasić, R. Gnjilac)

NSZŽ – NSKŽ  5:2  (Banjavčić, Golubić)

Utakmica za 3. mjesto,

NSKŽ – NSPSŽ  3:1  (Husanović, Čović, Golubić)

Medalje i prigodni pehar za osvojeno 3. mjesto mladim nogometašima NSKŽ uručio je područni instruktor Središta Zagreb i izbornik reprezentacije Hrvatske U15, gospodin Sreten Ćuk.

 

Stručni stožer selekcije činili su:

Instruktor: Igor Gec

Treneri: Karlo Borovac i Marijo Valentić

Trener vratara: Darko Hrastovčak

Fizioterapeut: Miroslav Škrtić

Tehniko: Dragan Kolić

foto: Dragan Kolić