Turistička zajednica grada Karlovca ima najbolji turistički film 31. hrvatskog festivala jednominutnih filmova

Novi video „Četiri godišnja doba na četiri rijeke“ osvojio žiri u Požegi

U Gradskom kazalištu u Požegi sinoć su svečano dodijeljena priznanja najboljim jednominutnim filmovima u okviru 31. hrvatskog festivala jednominutnih filmova. Najstariji je to međunarodni filmski festival u Republici Hrvatskoj utemeljen 1993. godine na koji je dosad prijavljeno ukupno blizu 10 000 filmova iz više od 100 zemalja. Ove godine prijavljeno je više od 400 filmova iz 42 zemlje svijeta.

Novost ovogodišnjeg festivala je uvođenje nove natjecateljske kategorije – Program turističkih jednominutnih filmovima pod nazivom „Put oko svijeta u minuti“ što je bila još jedna prilika za promociju Karlovca kao cjelogodišnje turističke destinacije.

Turistička zajednica grada Karlovca pripremila je novi promotivni video destinacije pod nazivom „Četiri godišnja doba na četiri rijeke“ a povodom 444. rođendana grada koji je prijavila u ovoj novoj kategoriji. U konkurenciji 50-ak prijavljenih turističkih filmova najboljim je proglašen upravo promotivni film TZ grada Karlovca.

Priznanje je preuzela direktorica Turističke zajednice Marina Burić te tom prigodom izjavila: „Razvoj proizvoda i promocija destinacije najvažnije su zadaće turističke zajednice grada i koristimo svaku mogućnost predstavljanja naše cjelokupne turističke ponude a sve u cilju ostvarivanja većeg turističkog prometa te boljih poslovnih rezultata subjekata u turizmu Karlovca. Svaka nagrada poticaj je za još bolji rad na isticanju svih komparativnih prednosti i posebnosti našeg grada i njegovo pozicioniranje na turističkom tržištu.“

Pogledajte promotivni video „Četiri godišnja doba na četiri rijeke