Dizajniraj i izradi svoju igračku

Kreativna radionica dizajna namijenjena je djeci uzrasta 7-12 godina u kojoj će polaznici dizajnirati te izraditi svoju igračku. Radionica se bazira na promišljanju o dizajnu, potom kreiranju skice igračke te izradi iste u tehnici kolaža, papir-plastike i asamblaža. Materijal za izradu igračaka je papir, karton i plastika. Predviđene su 2 radionice:
1. petak 09.06.2023. od 18:00 do 19:30 sati
2. subota 10.06.2023. od 10:00 do 11:30 sati
Radionicu će voditi Jana Franušić mag.art, koja je završila Školu primijenjenih umjetnosti u Rijeci, smjer industrijski dizajn, diplomirala na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci te stekla zvanje magistra primijenjenih umjetnosti. Jana Franušić je ostvarila niz projekata iz područja produkt-dizajna, umjetnosti (kiparstvo, slikarstvo), dizajna namještaja, projektiranja interijera te dizajna urbane opreme za javne prostore. Osim što pronalazi izvođače radova s kojima surađuje u realizaciji, dizajnerski namještaj, skulpture i umjetnički oblikovane predmete često samostalno izrađuje u svom ateljeu.
Molimo Vas radi ograničenog broja mjesta da nam pošaljete prijavu na e-mail kaop.koordinatorprostora@gmail.com
Radionicu organizira KAoperativa uz potporu Grada Karlovca, Karlovačke Županije, zaklade Kultura Nova i Ministarstvo Kulture RH.