3D/4D ULTRAZVUK – NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ ZA BUDUĆE RODITELJE

ZDRAVLJE ŽENA NA PRVOM MJESTU – GINEKOLOŠKA ORDINACIJA DR. IGOR LONČAR

Ginekološka ordinacija Lončar nudi predano praćenje te obavljanje svih potrebnih pregleda kroz tjedne napretka Vaše trudnoće. Kako bi pacijentice bile sigurne da je sa trudnoćom sve u redu, dostupan je 4D ultrazvučni prikaz koji osim jasnog prikaza izgleda ploda pruža najdetaljniji uvid u morfologiju i anatomiju fetusa te povećava mogućnost otkrivanja abnormalnosti ploda u vrlo ranoj fazi. Prve slike djetetova lica, mimika, grimase i pokreti neprocjenjive su za svakog budućeg roditelja.

Od 3D prikaza koji nam prikazuje tri dimenzije djeteta razlikuje se utoliko jer omogućuje prikaz slike u stvarnom vremenu te samim time i bolji uvid u dinamiku i stanje ploda, a jasno se mogu vidjeti i kretnje djeteta. 3D/4D ultrazvukom omogućen je detaljan pregled anatomije i ponašanja ploda, izvanredno realističan prikaz ploda, pohrana slika i videozapisa na digitalni medij za uspomenu te ispis slika na foto papir u visokoj rezoluciji. Sve vrste ultrazvuka su jednako sigurne, a odlazak na 4D ultrazvuk se preporučuje između 21. i 28. tjedna trudnoće.

U ginekološkoj ordinaciji Lončar možete također obaviti sve standardne ginekološke testove, ultrazvučne preglede, ispitivanje prohodnosti jajovoda i transvaginalni coler dopler te male ginekološke zahvate. Možete se cijepiti protiv HPV-a dvovalentnim ili četverovalentnim cjepivom, obaviti postavljanje i vađenje spirala te savjetovati o kontracepciji.

Dopustite da zajedno brinemo o Vašem zdravlju – Ginekološka ordinacija dr. Igor Lončar

Plitvička 11, 47000 Karlovac

Telefon: +385(47)415644

Fax: +385(47)601017

http://www.ginekologija-loncar.hr/

Radno vrijeme ordinacije: ponedjeljkom i četvrtkom od 14h, utorkom, srijedom i petkom od 9h.

Radiološki ultrazvuk: utorkom i srijedom od 9h.