SAVRŠEN VID I MODERAN IZGLED UZ OPTIKU BAŠIĆ

Znate li da osjetilom vida primamo čak 90 posto informacija iz naše

okoline?

Briga o zdravlju vida od izuzetne je važnosti za kvalitetu svakodnevnog života, a naočale i leće neophodna potreba velikom broju osoba. U potrazi za optikama koje pružaju najvišu razinu usluge ističe se nadaleko poznata Optika Bašić, nezaobilazno mjesto za svakoga Karlovčanina ili Jaskanca koji je ikada kupovao naočale ili leće.

Dugogodišnje iskustvo, znanje i nadasve profesionalan pristup oznake su kvalitete Optike Bašić koje su joj osigurale širok krug vjernih i zadovoljnih klijenata. Majstori optičari, optometristi i ostalo stručno osoblje ističu se ne samo znanjem već i ljubaznim te prijateljskim pristupom svakome klijentu. Dvije su lokacije na kojima se Optika nalazi – Karlovčanima najbliža u karlovačkom pothodniku (Ulica kralja Tomislava 29) te druga u Jastrebarskom na adresi Ulica Vlatka Mačeka 53 (kod Sajmišta).

U karlovačkom pothodniku možete birati između niza modela i vrsta naočala, dioptrijskih, sunčanih, naočala za čitanje, zatim leća i otopina, a svim klijentima je omogućena i stručna usluga popravka. Napominjemo kako i svi korisnici usluga Optike Bašić imaju pravo na besplatnu kompjutersku kontrolu vida svakim radnim danom u prijepodnevnim satima. Sve dodatne informacije možete saznati na broj telefona: 047 601 672. Moderna oprema i educirano osoblje koje prati najnovija europska dostignuća jamče Vam pronalazak najboljeg rješenja za Vaše potrebe.

U Jastrebarskom Vas također očekuje veliki izbor naočala najpoznatijih svjetskih modela, kao i leća te otopina. Izaberite sunčane naočale za nadolazeće ljeto koje će Vam pružiti maksimalnu zaštitu od sunca, a uz to ćete izgledati moderno i elegantno, ili pak jedinstvene retro naočale za čitanje. Za sve klijente u ponudi su i razne akcije te popusti. Nove modele i vijesti svakako potražite i na facebook stranici: facebook.com/optika.basic.

U očnoj ordinaciji koja se nalazi u sklopu optike možete obaviti preglede, dijagnostiku i konzultacije, a tu je i dječja ambulanta za naše najmlađe čije su oči posebno osjetljive. Ordinacija i ambulanta rade uz prethodni dogovor termina. Optika je otvorena radnim danom od 8 – 20h, a subotom od 8 – 13h. Sve dodatne informacije možete saznati na broj telefona: 01 6282 719.

Zaštitite svoje oči na vrijeme. Svako odugovlačenje ili nošenje neodgovarajućih naočala i leća može samo pogoršati stanje. Optika Bašić Vaš je najbolji partner i savjetnik uz kojeg možete biti sigurni u svoj odabir.

Povjerenje i znanje – za zdrave oči i savršen vid!

Kontakt:

Karlovac: Pothodnik, Ulica kralja Tomislava 29

Tel.: 047 601 672

Jastrebarsko: Ulica Vladka Mačeka 53 (kod Sajmišta)

Tel.: 01 6282 719

Facebook: https://hr-hr.facebook.com/optika.basic

RADNO VRIJEME:

PON – PET: 8 – 20 h

SUB: 8 – 13 h