Ljetni glazbeno lutkarski kamp

O KAMPU
Glazbeno lutkarski ljetni kamp je savršen spoj učenja, zabave, relaksacije i outdoor pustolovine. Kroz 5 dana djeca će biti uključena u razne kreativne, glazbene, sportske i ekološke radionice. Baza svih aktivnosti u kampu je na učenju kroz igru. Polaznici će uz iskusno stručno vodstvo svladati razne kazališne tehnike, učiti će o lutkarstvu, izrađivati će lutke raznim tehnikama, upoznati će se osnovnom glazbenom teorijom, učiti će svirati razne instrumente a krajnji rezultat je lutkarski mjuzikl koju će polaznici izvesti zadnji dan kampa. Osim kreativnih i glazbenih radionica djeca će svakodnevno biti uključena u sportske aktivnosti i ekološke radionice.
U mirnom okruženju djecu očekuje svakodnevna šetnja prirodom, upoznavanje sa biljnim i životinjskim vrstama te učenje o orijentaciji i osnovama prve pomoći. Smjestili smo se tik uz u rijeku Kupu koja je savršena za kupanje, vožnje kanuom, utrke na luftićima i razne igre na vodi. Omogućite svojoj djeci jedinstveno iskustvo. 5 dana zabave, učenja i relaksacije u netaknutoj prirodi.
DOBNA SKUPINA
Djeca od 8 do 12 godina
TERMINI
3.-7.7.2023.
7.-11.8.2023.
SMJEŠTAJ
Glazbeno lutkarski ljetni kamp se smjestio unutar Robinson camp Kupa-Juratovićki brig. Kamp se nalazi u Netretiću, u Karlovačkoj županiji. Naša smještajna jedinica se sastoji od velikih šatora, potpuno opremljenom kuhinjom, roštiljom i nadstrešnicom. Šatori su opremljeni madracima i opremom za spavanje. U cijenu je uključen puni pansion koji se sastoji od 4 noćenja u šatorima te 5 obroka dnevno.
DNEVNI RASPORED
8:00 Doručak i jutarnja higijena
8:30 Jutarnja tjelovježba / yoga prilagođena djeci / progresivna mišićna relaksacija
9:00 Kreativna radionica / kazališna radionica / lutkarska radionica
10:45 Užina
11:00 Kupanje / sportske igre / šetnja prirodom
13:00 Ručak
13:30 Odmor / slobodne aktivnosti / društvene igre
15:00 Užina
15:15 Kupanje / šetnja / eko radionica
17:00 Glazbena radionica
19:00 Večera i večernja higijena
19:30 Jam session
20:30 Kino / disco / čitanje i pričanje priča
22:00 Spavanje
CIJENA
355 eura
U cijenu je uračunat smještaj, 5 obroka dnevno, 25 sati radionica, 24/h nadzor stručnih voditelja, svi potrebni materijali, rekviziti i oprema.
Kotizaciju je moguće platiti u više rata isključivo putem uplate na račun.