U Dugoj Resi održan Info dan za poduzetnike

Dana 28.6.2023. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese, u organizaciji Razvojne agencije INOVADR, održan je Info dan za poduzetnike koji je namijenjen svim poduzetnicima kojima je digitalizacija poslovanja izazov u tehnološkom ili poslovnom pogledu. U sklopu radionice poduzetnicima su predstavljene sve potrebne informacije i dana stručna podrška od stručnjaka za digitalizaciju i korištenje bespovratnih sredstva iz EU fondova.

Sadržaj radionice bio je predstavljanje postojećeg poziva “Vaučeri za digitalizaciju”, pregled digitalnih područja koja su prihvatljiva za financiranje, savjeti kako digitalizirati poslovanje, primjeri dobre prakse i uspješnih projekata te je ponuđeno buduće savjetovanje i stručna podrška polaznika radionice za pripremu natječajne dokumentacije.

Kako je naglasila ravnateljica INOVADR Vanja Glogovac, Info danima će se poduzetnicima, kao glavnim pokretačima gospodarskog razvoja, predstavit aktualni natječaji, oni u najavi te će se pružiti stručna pomoć prilikom prijave na natječaj.

Radionica se provodi u suradnji s CROTECHUB-om (Digitalnim inovacijskim HUB-om) i InfoDesignHub-om Duga Resa, osnovanim pri razvojnoj agenciji INOVADR.