Dani piva Karlovac od 25. do 29. kolovoza: Stižu Parni valjak, Grše, Psihomodo Pop, Nina Badrić…

36. Dani piva Karlovac, najveći i najdugovječniji pivski festival u Hrvatskoj, bit će od 25. do 29. kolovoza savršeno mjesto susreta ljubitelja piva, izvrsne glazbe i hrane, kao i tematskh turističkih sadržaja.

Dani piva u Karlovac su doveli brojne domaće i regionalne glazbenike koji su obilježili glazbenu scenu protekla četiri desetljeća pa će tako biti i ove godine. Čak 12 koncerata različitih žanrova pjevat će na glavnoj pozornici, a zanimljivo će biti i u Gastro kutku gdje će posjetitelji moći isprobati specijalitete s pivom i odabrati neka iz široke palete ponuđenih piva. Također će moći sudjelovati u tematskim radionicama i uživati u glazbenim nastupima.

Parni valjak, Grše, Psihomodo Pop i Nina Badrić

Dani piva tradicionalno započinju petkom, a ove ih godine, 25.8., otvara Parni Valjak. Zbog programa predviđenog za subotu i nedjelju, najbolje je planirati vikend u Karlovcu. Naime, u subotu će na glavnoj pozornici najprije zapjevati riječki Belfast Food, potom slijedi nastup dalmatinskog repera Grše koji žari i pali pozornicama diljem Hrvatske, a potom i legendarnog Psihomodo Popa.

Nedjelju će obilježiti rock zvuci – nastupaju DJECA!, Kojoti i Opća opasnost, dok se u ponedjeljak program nastavlja uz laganiji ritam. Nastupa Detour, bend prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka, a onda i Dalmatino uz koji će na svoje doći svi ljubitelji dalmatinskog štiha. Sjaj velike pozornice Dana piva osjetit će i mlade pjevačice Miach i Mirna Škrgatić, a na programu je i nekoliko DJ setova. 36. po redu Dane piva zatvorit će koncertni nastup Nine Badrić. Detaljan program i druge informacije potražite na službenim web stranicama Dana piva Karlovac.

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 36. Danima piva možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.

 

Sadržaj preuzet Grad Karlovac – Dani piva Karlovac od 25. do 29. kolovoza: Stižu Parni valjak, Grše, Psihomodo Pop, Nina Badrić…