Grad Ozalj nastavlja izdvajati sredstva za učenike osnovnih i srednjih škola

Grad Ozalj nastavljas ulaganjem u obrazovanje mladih te će i ove školske 2023./2024. godine, uz besplatne udžbenike koje će opet osigurati država, svim svojim osnovnoškolcima financirati radne bilježnice i pripadajuća dopunska nastavna sredstva.

Grad Ozalj će financirati radne bilježnice i pripadajuća dopunska nastavna sredstva, za sve učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području Grada Ozlja. Učenike OŠ Slava Raškaj Ozalj će svi udžbenici i potrebni materijali dočekati na školskim klupama, prvog dana nastave. Za sve ostale učenike koji imaju prebivalište na području Grada Ozlja, a ne pohađaju OŠ Slava Raškaj Ozalj, Grad Ozalj će također financirati nabavku u visini 100% ukupnog iznosa kupljenih potrebnih radnih bilježnica i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava, na temelju podnesenog zahtjeva (OBRAZAC) prema Gradu Ozlju (uz priložen račun za kupljeni materijal).

Za učenike srednjih škola sa područja Grada Ozlja u školskoj godini 2023./2024., Grad Ozalj će sufinancirati nabavku udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava u obliku novčane naknade do maksimalno 66,36 eura (500,00 kn) po učeniku, na temelju podnesenog zahtjeva (OBRAZAC) prema Gradu Ozlju, a prema dostavljenom računu za kupljene udžbenike za nastavne predmete, za određeni razred.

Mole roditelje da čuvaju račune i da podnesu zahtjev Gradu Ozlju, do 30. listopada 2023. godine, osobno u pisarnici, putem pošte ili e-mailagrad.ozalj@ozalj.hr.