Prijavite se na “Izbor za najmješanca grada Karlovca” 2023. Udruge “Turbina promjena”

7. listopada 2023. očekuje nas već svima dobro poznati “Izbor za najmješanca grada Karlovca”, koji se provodi u okviru Projekta “Daj Šapu!”, a kojeg ove godine u cijelosti financiraju Grad Karlovac, tvrtke Inkasator d.o.o. i Čistoća d.o.o., te Karlovačka županija.

Izbor će se održati na Šetalištu Dr. Franje Tuđmana – Glazbeni paviljon, s početkom u 10:00 sati.

Prijave šaljite na e-mail: turbinapromjena.prijava@gmail.com

svoje ime i prezime

ime i dob psa (pas mora biti mješanac)

kratki opis psa (npr. što voli/ne voli, omiljena igračka, nešto posebno po čemu biste ga izdvojili i sl.)

Prijave počinju s 27. rujnom i traju do 4. listopada 2023.!

Za sudjelovanje na Izboru obavezna je kotizacija u obliku hrane za pse po vlastitom izboru!

Pas mora biti mješanac!

Sva prikupljena hrana će se donirati za pse koji su još uvijek u skloništu ili za pse koji čekaju svoj dom na privremenom smještaju!

Izbor organizira Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“, koji se već osmu godinu provodi u gradu Karlovcu. Cilj projekta je podizanje svijesti o problematici napuštanja životinja i važnosti udomljavanja napuštenih životinja. Projekt je isključivo humanitarnog karaktera, a sve aktivnosti na „Izboru za najmješanca grada Karlovca“ provode volonteri i djelatnici Udruge „Turbina promjena“.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, Izbor će se odgoditi za prvu sljedeću subotu, o čemu će svi sudionici biti obaviješteni.

Za prijavu psa mješanca obavezna je Putovnica za kućne ljubimce (Pet passport), odnosno knjižica u kojoj je vidljivo važeće cjepivo i čipiranje ljubimca, a koju ste obvezni donijeti na dan Izbora.

Bez važeće Putovnice za kućne ljubimce, pas neće moći sudjelovati u Izboru.

Više o projektu na Facebook stranici:

www.facebook.com/projektdajsapu