Destinacijski video Karlovca osvojio još jednu vrijednu nagradu

Promotivni turistički video TZ grada Karlovca ocijenjen najboljim prikazom destinacije kroz godinu

Svečanom dodjelom nagrada jučer je u gradu Krku završilo prvo izdanje dvodnevnog Festivala turističkog i etno filma.

Festival TEF Krk projekt je Udruge Tragom hrvatske baštine uz pokroviteljstvo Grada Krka i TZ grada Krka a zamišljen je kao mjesto promocije turističkih promo videa destinacija. Sastojao se od dva djela, festivalskog s projekcijama filmova te dijela s panelima na temu razvoja otoka, baštine i turizma.

Na festival je prijavljeno ukupno 124 filma iz 60 turističkih zajednica, muzeja i etno udruga s područja cijele Hrvatske a filmovi odabrani u festivalski program prikazani su u Gradskoj vijećnici grada Krka.

Destinacijski video Turističke zajednice grada Karlovca, koji je prošle godine nagrađen na Međunarodnom festivalu turističkog filma ITF CRO u Solinu, proglašen je pobjednikom u kategoriji “Najbolji prikaz destinacije kroz godinu”.

Nagradu je preuzela direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić te pritom izjavila: ” Sudjelovanje na ovakvim manifestacijama prilika je za dodatnu prezentaciju i vidljivost Karlovca ali i prilika za učenje u cilju unaprjeđenja promocije cjelokupne turističke ponude grada.”