U prostoru Edisona otvorena izložba “Volim svoju županiju”

Karlovačka županica Martina Furdek Hajdin svečano je otvorila izložbu fotografija pod nazivom “Volim svoju županiju”. Ova izložba, koju su organizirale Hrvatska zajednica županija i Karlovačka županija, predstavlja rezultat foto-natječaja koji traje od 2016. godine.

Foto-natječaj “Volim svoju županiju” potiče ljubitelje fotografije diljem Hrvatske da promišljaju o ljepotama i posebnostima svojih krajeva te da kroz svoje fotografije prikažu najbolje od županija u kojima žive. Ove godine pristiglo je gotovo 1000 fotografija iz različitih županija, a najbolje su odabrane za izložbu.

Najbolja fotografija natječaja, naziva “Na kraju dana”, autora Mirka Hanžekovića iz Koprivničko-križevačke županije, osvojila je prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je fotografiji “Bura”, autorice Katice Mustapić iz Zadarske županije, dok je trećeplasirana fotografija “Magleno jutro na Korani”, autora Dinka Neskusila iz Karlovačke županije.

Tom prigodom, Dinko Neskusil zahvalio se na nagradi i pohvalio odabir lokacije izložbe, Kina Edison, koje je trenutačno jedno od najatraktivnijih mjesta u Karlovcu.

Županica Martina Furdek Hajdin izrazila je ponos što je Karlovačka županija domaćin ove putujuće izložbe te je čestitala svim nagrađenim fotografima.

Izložba, koja se sastoji od 22 fotografije, bit će otvorena u prostoru Kina Edisona tijekom sljedećih deset dana, pružajući priliku zainteresiranim građanima da uživaju u ljepoti županija koje čine ovu izložbu.