Predstava za djecu pod nazivom “Blago skriveno u knjizi”

U srijedu, 22. 11. 2023. u 12 sati u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice gostuje dječje kazalište iz Ljubljane “Zavod Enostavno prijatelji”, s predstavom za djecu pod nazivom “Blago skriveno u knjizi”.
Predstave ovog dječjeg kazališta iz Ljubljane pune su mašte, humora, glazbe, plesa i neobičnih obrata. Djeca se aktivno uključuju u predstave kako bi postali neodvojivi dio priče.
O kazalištu „Enostavno prijatelji“:
„Mi smo kazalište koje svojim interaktivnim predstavama inspirira djecu. Animatori smo puni energije i uvijek novih ideja, likovi iz bajki koji ulaze u dječji svijet, kreatori koji razvijaju inovativne radionice, improvizatori smo koji se nalaze u neobičnim situacijama. Djecu učimo toleranciji i prijateljstvu.
Jedna smo od vodećih organizacija na području kazališnih predstava za djecu, a surađujemo s renomiranim domaćim i stranim umjetnicima. Osposobljavamo mlade za kazališnu igru, vođenje dječjih grupa i zabavu. U školama i vrtićima provodimo besplatne preventivne programe iz područja tolerancije, prijateljstva i međusobnog povezivanja. Izdajemo knjižnu građu i produciramo kvalitetnu glazbu za djecu.“