Predstava “SEMAFOR” za humanitarnu inicijativu “ZAJEDNO ZA FRENDOFON”

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju izuzetnoj predstavi “SEMAFOR” koja će se održati 29. studenog u 20 sati u Zorin domu. Ova posebna izvedba dio je humanitarne inicijative “ZAJEDNO ZA FRENDOFON,” gdje će dio prihoda od ulaznica biti doniran Inkluzivnom centru Frendofon na Gornjim Stativama.

Detalji događaja:

  • Predstava: “SEMAFOR”
  • Datum i vrijeme: 29. studenog, 20:00 sati
  • Lokacija: Zorin dom

Suradnja između Udruge Frendofon i Zorin doma pokazala se uspješnom, a ovom prilikom želimo podržati Inkluzivni centar Frendofon na Gornjim Stativama. Dio sredstava prikupljenih od prodaje ulaznica bit će namijenjen poboljšanju uvjeta i prostora u školi koju udruga koristi za svoje aktivnosti.

Napominjemo da se ulaznice mogu kupiti isključivo na blagajni Zorin doma.

U srpnju 2023., Udruga Frendofon je ostvarila dugoročni najam dijela škole na Gornjim Stativama od Grada Karlovca. S obzirom na trenutačno stanje škole, prioriteti su usmjereni na adaptaciju prostora kako bi se osigurala sigurnost djece i stvorilo poticajno okruženje za pružanje socijalnih usluga. Planirane adaptacije uključuju uređenje sanitarnog čvora, izgradnju rampi za pristup osobama s invaliditetom, te opremanje profesionalne kuhinje.

Pozivamo sve sugrađane i ljude dobre volje da podrže ovu hvalevrijednu inicijativu i uživaju u kazališnom doživljaju “SEMAFOR” znajući da time doprinose stvaranju inkluzivnog prostora za djecu i mlade. Vaše sudjelovanje čini razliku!