Poznati dvojac gostuje u Karlovcu s novom predstavom

Nakon što su hit predstavom „Kako i zašto ubiti muža“ osvojili regiju, uigrani dvojac Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović vraćaju se u Hrvatsku s novom predstavom „Kako sam se nadala, dobro se nisam udala“, koja će premijerno biti prikazana 24. Veljače u Zorin domu u Karlovacu.

U današnjem društvu, gdje su nam ideali ljubavi i braka često nametnuti kroz medije i kulturološke norme, nije čudno što mnogi od nas osjećaju pritisak da pronađu onog pravog i ostvare idealnu vezu. Međutim, stvarnost često ne odgovara našim očekivanjima.

U svjetlu ovih tema, nova predstava Kako sam se nadala, dobro se nisam udalaistražuje puteve koje prolazimo u potrazi za pravom ljubavi. Uz dozu humora i tragikomičnih situacija, publika će imati priliku provesti večer u smijehu i razmišljanju. Tekst Dušana Jankovića, izvedba Predraga Radisavljevića, te kostimografija Adela Damjanović jamče nezaboravan doživljaj. Režiju predstave potpisuje Miša Obradović.

„Pored duhovitog i pomalo tragikomičnog teksta, ova predstava donosi nam i priliku za introspekciju. Kroz likove koje gledamo na sceni, možemo prepoznati dijelove sebe i svojih iskustava u potrazi za ljubavlju“ ističe redatelj Miša Obradović.

Predstava je nedavno doživjela zagrebačku premijeru, a u mjesecu ljubavi bit će izvedena i 26. Veljače u HKD na Sušaku, Rijeka, te 27. Veljače u dvorana Lora u Splitu.

Ulaznice su dostupne na MojeKarte.hr.