Ove godine 3. susret žena obrtnica u Karlovcu

3. susret žena obrtnica će se održati 23.3.2024. u kinu Edison.
Glavni organizator je Udruženje obrtnika grada Karlovca, pod pokroviteljstvom Grada Karlovca a iza kojeg su vrijedne žene obrtnice s područja Karlovačke županije.
Nakon uspješno održanog prošlogodišnjeg 2. susreta, vrijeme je za novo druženje, umrežavanje i osnaživanje žena u Karlovačkoj Županiji i šire.
Prošle godine je fokus bio na predavanjima i edukaciji kroz koje smo povezale žene iz naše županije, ali i iz nekoliko susjednih županija u jedinstvenu priču koja traje još i danas.
Treći susret osmišljen je kao susret na kojem ćemo imati manje stručnih predavanja, a više neformalnog druženja, podrške i upoznavanja te predstavljanje motivacijskih priča žena obrtnica s obrtničkim iskustvom.
Ovaj događaj jedinstven je i prvi takav u Karlovcu, a nastao je upravo iz potrebe za umrežavanjem i razmjenom iskustva.
Slogan ovogodišnjeg događaja je: Mreža žena – mreža uspjeha!
Cilj je okupiti žene iz svih područja života: zaposlene, nezaposlene, obrtnice i one koje to žele postati, kako bismo si pružile podršku, razmijenile poslovne i privatne ideje te sklopile prijateljstva ili suradnje.
Svakako su dobrodošle i gošće iz susjednih županija i cijele Hrvatske.
Isto tako, dobrodošle su i poduzetnice – vlasnice trgovačkih društava koje se žele učlaniti u komorski sustav.
Program je osmišljen u četiri dijela:
10:00 h -14:30 h – 1. DIO
Panel rasprave, prezentacijske radionice i predstavljanje aktualnih potpora HZZ-a
14:30h – 16:00h – 2. DIO
Mogućnost predstavljanja obrta – proizvoda i usluga
16:30 h – 17:30 h 3. DIO
MODNA REVIJA – revija frizura i odjeće – u organizaciji ceha frizera i obrtnica koje se bave izradom odjeće
18:30 h 4.DIO – Večera
Zajednički domjenak i večera za kraj dana osmišljen je kao vrijeme za druženje uz kvalitetnu gastronomsku ponudu i glazbu uživo, međusobno upoznavanje te pronalazak istomišljenica i životne i poslovne potpore koju zaista trebamo.
Svaki dio susreta ima koncept razmjene informacija i mjesta gdje ćemo biti slobodni postaviti pitanja i dobiti odgovore, te naučiti nešto više na obostranu korist, a gdje bi uz ugodno druženje predstavile razna poslovna rješenja naših poslovnih partnerica i žena u biznisu, te pomogle jedna drugoj u obrtničkim vodama.
Sve to omogućit će nam da unaprijedimo poslovanje, osobni rast i razvoj te razvijamo žensku obrtničku klimu.
Ulaz i sudjelovanje za sve obrtnice, te dobrovoljne članice Hrvatske obrtničko komore i nezaposlene žene koje razmišljaju o obrtništvu je besplatan.
Cijena za večeru koja je četvrti i finalni dio našeg susreta uključuje večeru po principu švedskog stola i neograničenog pića, a po vašem interesu šaljemo vam informaciju o cijeni koja se uplaćuje direktno ugostiteljskom objektu.
Pozivamo Vas da nam se pridružite kako bismo ujedinili žensku snagu i razmijenili iskustva.
Ukoliko ste zaineresirani za sudjelovanje, molimo vas za vašu prijavu na mail: uo.karlovac@hok.hr kako bismo Vam proslijedili sve detalje, te rezervirali vaše mjesto na događaju.