I ove godine Coca-Cola Cup u Karlovačkoj županiji

 

Coca-Cola Cup najveći je malonogometni turnir u Europi koji se već jedanaestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih.

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do lipnja 2024., nakon čega će uslijediti županijska finala, a zatim i regionalna finala.

Natjecanja na svim razinama su potpuno besplatna, a pobjednici regionalnih finala putuju u Split na veliku državnu završnicu.

Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma koja promiče sportski načina života, toleranciju, inkluziju i timski duh.

Posebno smo ponosni na našu suradnju s UEFA-om i UEFA Foundation for children na čelu s našim ambasadorom Aleksanderom Čeferinom na promociji ženskog nogometa. Kroz sportsku platformu Plazma Sportskih igara mladih i malonogometnog turnira Coca-Cola Cupa od 2020. godine dodatno smo angažirani na aktivaciji što većeg broja djevojčica.

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.hr ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijaviti na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-16 (2008. godište i mlađi) u muškoj i ženskoj konkurenciji i U-18 (2006. godište i mlađi) u muškoj konkurenciji. Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).

Tommy turnir u malom nogometu u sklopu Plazma Sportskih igara mladih prilika je za sve mlade igrače do 12 godina koji žele pokazati svoje sportske vještine na terenima diljem Hrvatske. Nogomet je najpopularniji sport današnjice, a Tommy turnir za djecu predstavlja priliku za učenje i razvoj nogometnih vještina na zabavan i dinamičan način.
Ekipa može prijaviti najviše 10 igrača, a za ekipu mogu nastupiti igrači koji su rođeni 2013. godine i mlađi. Utakmice na gradskoj razini traju 2 x 10 minuta, a na ostalim razinama (županijsko/Državno/Međunarodno) 2 x 15 minuta s 5 minuta odmora.
Tommy turnir u malom nogometu sjajan je način za poboljšanje sportskih vještina, ali i prilika za stvaranje dugotrajnih prijateljstava te razvoj sportskog duha, tolerancije i fair playa.

Lokacije i termini odigravanja kvalifikacijskih turnira i završnice za Karlovačku županiju:

KARLOVAC – četvrtak 28. ožujka 2024., igralište sa umjetnom travom INA Dubovac, Bastijančićevo polje bb, Karlovac

VOJNIĆ – petak 29. ožujka 2024. školsko igralište OŠ Vojnić, Starčevićev trg 3 Vojnić

OGULIN – utorak 02. travnja 2024., dvorana uz 1. OŠ Ogulin, Bolnička 10, Ogulin

OZALJ – utorak 02. travnja 2024., školsko igralište OŠ Slava Raškaj, Podgraj 10 A, Ozalj

DUGA RESA – srijeda 03. travnja 2024. betonsko igralište gradski stadion Duga Resa, Ivana Banjavčića 7, Duga Resa

SLUNJ – srijeda 03. travnja 2024. igralište sa umjetnom travom OŠ Slunj, Školska ulica 17, Slunj

TOMMY CUP – utorak i srijeda 02. i 03. travnja 2024. igralište sa umjetnom travom INA Dubovac, Bastijančićevo polje bb, Karlovac

Županijska završnica Coca-Cola Cup, Tommy Cup za djevojčice i dječake četvrtak 04. travnja 2024. – ŠSD Mladost, Rakovac 1, Karlovac

PRIJAVE I SVE OSTALE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA SLJEDEĆIM KONTAKTIMA:

Koordinator Coca-Cola Cup za Karlovačku županiju:

Dražen Tuškan

099/885-5766

Osoba zadužena za organizaciju kvalifikacijskih turnira za Karlovačku županiju:

Igor Gec

095/197-4409

instruktor.nskz@gmail.com