Završava regulacija prometa povezana s rušenjem zgrade ležnih podruma Karlovačke pivovare

Završeno je uklanjanje zgrade ležnih podruma koja se nalazi preko puta Pivovare. Od srijede, 27. ožujka u večernjim satima završava i privremena prometna regulacija na tom dijelu ceste, a promet će se nastaviti odvijati normalno.

Kako bismo povećali razinu sigurnosti za pješake i vozila u blizini pivovare, u siječnju smo započeli s rušenjem zgrade ležnih podruma koji se nalaze preko puta. Sigurnost zaposlenika, susjeda i svih onih koji se nalaze u blizini pivovare jedan je od najvažnijih prioriteta HEINEKENA Hrvatska, stoga je za vrijeme uklanjanja zgrade uspostavljena privremena prometna regulacija zbog opasnosti pada dijelova zgrade i pristupnog koridora strojeva koji su radili na uklanjanju.

Prostor na kojemu se nalazila zgrada ležnih podruma bit će namijenjen za parkiranje zaposlenika i kamiona koji dolaze u Pivovaru, a od materijala dobivenih rušenjem slijedi izgradnja potpornog zida kako bi se spriječilo eventualno klizanje tla na tom prostoru. Za vrijeme završnih radova gradilište će i dalje biti ograđeno, bez predviđenog utjecaja na promet vozila za vrijeme izvođenja. Pješacima je moguće kretanje duž lijeve strane ceste.

Pivovara je dio grada Karlovca već 170 godina i u narednom razdoblju nastavit ćemo njegovati snažnu povezanost i suradnju s lokalnom zajednicom. Posebno nam je drago kada možemo doprinjeti tome da Karlovac postane još bolje i sigurnije mjesto za život i rad. Zahvaljujemo građanima na strpljenju i suradnji tijekom izvođenja radova čijim ćemo završetkom podići razinu sigurnosti za sudionike prometa oko Pivovare.