5 % POPUSTA NA VRHUNSKU ILSADOVU PVC I ALU STOLARIJU UZ PLAĆANJE MASTERCARDOM KARLOVAČKE BANKE

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Dom i vrt - akcije, Završene akcije /

Tvrtka Ilsad iz Ozlja već je godinama sinonim za vrhunsku kvalitetu PVC i aluminijske stolarije u Hrvatskoj i inozemstvu.

Klijente koji plaćaju MasterCardom Karlovačke banke Ilsad je sada odlučio počastiti s 5 posto popusta na čitav asortiman.

Opremite svoj stambeni ili radni prostor najboljom PVC i ALU stolarijom na hrvatskom tržištu!

Akcija traje do 18. listopada 2017. godine.

 

VRHUNSKA PVC I ALU STOLARIJA OZALJSKOG ILSADA NAJBOLJE JE RJEŠENJE ZA VAŠ DOM

Prilikom zamjene stolarije morate imati na umu da se radi o velikom zahtjevu te da stolarija koju odaberete mora izdržati nekoliko desetaka godina. Prednosti PVC stolarije nad klasičnom su dugotrajnost, lagano održavanje i čišćenje. PVC ne trune i otporan je na vodu, radi se o izdržljivom i jakom izolacijskom materijalu koji štedi energiju i novac u Vašem domu, lagan je i ekološki prihvatljiv, a uza sve to je i vrlo povoljan. Aluminijska stolarija je također iznimno lagana za održavanje, izdržljiva i dugotrajna, ekološki prihvatljiva, a uz to je i estetski vrlo privlačna.

Pri odabiru Ilsadove stolarije ne možete pogriješiti. Kontinuirani rad na kvaliteti i pouzdanosti proizvoda stvar je ponosa i tržišne snage ove perjanice hrvatskog gospodarstva. Tvrtka je osnovana 1992. godine, a od tada je, kontinuirano ulažući u razvijanje proizvodnje, nove tehnologije i obrazovanje postala jedan od tržišnih lidera u proizvodnji PVC i ALU stolarije te danas više od 35 posto svojih proizvoda izvozi na strana tržišta.

Stručno i vrhunski educirano osoblje dati će Vam jasne smjernice i savjete prilikom kupovine kako biste mogli biti sigurni da ste izabrali upravo ono najbolje za Vas.

Energetska učinkovitost, izdržljivost i lagano održavanje jasne su prednosti PVC i ALU stolarije. Tvrtka Ilsad svojim besprijekornim međunarodnim ugledom, iskustvom i znanjem jamči kvalitetu svojih proizvoda.

Kontakt:

Kolodvorska cesta 29a, Ozalj 47280, Republika Hrvatska

Direktor: +385 (0) 47 606 302
Centrala: +385 (0) 47 606 333
Fax: +385 (0) 47 732 002

E-mail: ilsad@ilsad.hr

Web: http://ilsad.hr/

Facebook: Facebook Ilsad Ozalj

Komentiraj