APARATI ZA KAVU – NEIZBJEŽAN DODATAK SVAKOM POSLOVNOM PROSTORU

Postavio karlovacki / 08/02/2018 / Ponude, Usluge /

Potaknite kreativnost i opuštenost na radnome mjestu!

Rano jutro je i upravo ste stigli u ured. Treba Vam kava da Vas razbudi i neki slatkiš da zasladi početak radnog vremena. Obrt Kovač specijaliziran je za prodaju toplih i hladnih napitaka te snack proizvoda putem samoposlužnih aparata koji djeluje na području Karlovačke županije i cijele središnje Hrvatske.

U ponudi ima sve vrste kvalitetnih aparata za kavu po mjeri koji se mogu podesiti na plaćanje putem kovanica, novčanica, žetona i ključa. Vaši zaposlenici, gosti i kupci mogu birati između kave, čajeva, capuccina, mlijeka, a tu je i omiljeni irish coffee. Novi aparat za kavu pridonijet će pozitivnom ugođaju na radnom mjestu te poboljšati atmosferu, pogotovo ako znamo koliko Hrvati vole taj tamni napitak. Stanka na poslu bez kave jednostavno nema smisla!

Za one koji žele nešto na brzinu prigristi, snack aparati su savršen izbor. Vruće ljeto tjera nas na pijenje velikih količina tekućine stoga je aparat za vodu vrlo korisna stvar negdje u čekaonici ili uredu. U ponudi je osvježavajuća prirodna izvorska voda, kao i brojni hladni napitci te sokovi.

Postavite aparate u svoju poslovnicu, ordinaciju, pekaru, radionicu, svugdje gdje Vam dolaze klijenti. Izvrstan je to dodatak koji će obogatiti Vašu ponudu te relaksirati atmosferu.

Kovač već niz godina uspješno surađuje s NECTA proizvođačem aparata što Vam jamči najnovija tehnološka rješenja za Vaše potrebe. Higijena i briga o zdravlju na prvome su mjestu, stoga se u aparatima koriste samo najkvalitetnije sirovine te proizvodi poznatih domaćih i svjetskih proizvođača.

Zahvaljujući iskusnim i stručnim djelatnicima tvrtka Kovač je danas prepoznata kao sinonim kvalitete i pouzdanosti  kod mnogobrojnih zadovoljnih klijenata diljem Hrvatske. Serviseri redovito provjeravaju aparate, održavaju ih, a ako i dođe do nekog kvara, on će biti odstranjen u najkraćem mogućem roku, a kupac obeštećen. Brza korisnička služba temelj je obostranog povjerenja i poslovnog uspjeha. Obrt Kovač je to odavno prepoznao i primijenio u poslovanju!

Vrhunska usluga i ljubazni djelatnici montirat će Vam željeni aparat, voditi brigu o njemu, a vi ćete od toga imati višestruku korist. Najbolja stvar je što vi s tim aparatom praktički nemate ništa. Kovač brine o svemu, a Vi ga samo koristite, na vlastito zadovoljstvo i zadovoljstvo svih koji dođu u Vaš prostor.

Kontakt:

Obrt Kovač

Vl.: Silvio Kovač

Vladimira Gortana 2
10434 Strmec Samoborski
Tel.: 01 3323 918
Mob.: 091 5213 900
Email: obrt.kovac@gmail.com / info@obrt-kovac.hr

Web stranica: http://www.obrt-kovac.hr