AUTOTAXI LATIN VAS VOZI U SIGURAN I BEZBRIŽAN NOĆNI IZLAZAK

Postavio karlovacki / 13/07/2018 / Ponude, Usluge /

Nova taksi služba za svako doba dana i noći!

Želite navečer do grada malo se opustiti, a ne znate kako riješiti prijevoz? Zapeli ste na fešti, umor Vas polako svladava, a i popili ste čašicu više. Imamo rješenje za Vas! AutoTaxi Latin će Vas sigurno i povoljno odvesti do svakoga odredišta te vratiti kući i možda Vam spasiti vozačku dozvolu.

Ako ste roditelj jednu od najvećih briga Vam zasigurno predstavlja sigurnost Vaših najmlađih za vrijeme noćnih izlazaka. Stoga nazovite broj 091 931 1345, dogovorite vožnju i objasnite svojim tinejđerima kako je bolje kući doći s taksijem nego riskirati s nekim nepoznatim tko je možda popio koju previše.

Nova  taksi služba u Karlovcu i Ozlju namijenjena je svima koji žele putovati udobno, brzo i opušteno, posjetiti neke od predivnih turističkih atrakcija u našoj županiji i bezbrižno stići na svoje odredište. Dođite u Karlovac ili Ozalj s vlakom ili autobusom te za daljnje istraživanje našeg kraja rezervirajte AutoTaxi Latin.

Upoznat ćete jedinstvene dvorce u našoj okolici, posjetiti restorane u kojima možete probati lokalne specijalitete, a taksist koji zna svaki kutak naše županije će Vas odvesti do hotela, motela ili apartmana u kojem ćete prenoćiti. Posjetite ozaljsko kupalište, popijte kavu u kafiću, a kad odlučite ići kući samo obavite jedan poziv i stvar je riješena. Kućni ljubimci su također dobrodošli  i sigurno će uživati u putovanju s Vama.

Ozaljski i žumberački kraj dosta je slabo povezan javnim linijama s većim gradskim središtima što poseban problem predstavlja starijim osobama i umirovljenicima koji moraju ići kod liječnika, u gradsku upravu ili općinu. Zašto onda ne unajmiti taksi koji će uvijek stići na vrijeme i odvesti Vas ili Vaše djedove i bake gdje god požele?

Cijena dnevnih vožnji je 20 kuna za 5 kilometara, a noćnih samo 25 za istu udaljenost. Nakon svake desete vožnje jedanaesta je gratis do 3 km.

Starije osobe koje nemaju prijevoza, tinejđeri koji ne znaju kako kući nakon izlaska, izletnici koji žele bezbrižno putovati – AutoTaxi Latin Vaše je najbolje i najbrže rješenje za svaku priliku u svako doba dana i noći!

Kontakt:

AutoTaxi Latin

Sjedište: Gornje Pokupje 1D, 47 280 Ozalj, Republika Hrvatska

Mob.: 091 931 1345

Facebook: https://www.facebook.com/AutoTaxi-Latin-410633662780189/