DENTAL ART STUDIO: STOMATOLOZI S MEĐUNARODNIM UGLEDOM NA VAŠOJ USLUZI

Postavio karlovacki / 20/04/2018 / Ponude, Zdravlje /

Hollywoodski osmijeh otvara sva vrata!

U potrazi za ordinacijama koje pacijentima pružaju nenadmašnu profesionalnu uslugu, ali i prijateljsku te opuštenu atmosferu posjetili smo zagrebački Dental Art Studio za stomatološku zaštitu i rehabilitaciju. Zaintrigirao nas je i sam naziv koji odudara od uobičajenih. Uistinu, medicinski tim Dental Arta na čelu s dr. Nenadom Klasićem svoj posao doživljava kao umjetnost u službi Vašeg zdravlja. Pohvale Dental Artu ne dolaze samo od zadovoljnih pacijenata već i od domaće te međunarodne stručne javnosti.

Gotovo svakome kad-tad dođe vrijeme za stavljanje plombi i pri tom se treba odlučiti između crnih ili bijelih. Što biste rekli kad biste znali da crne plombe sadrže tragove teških metala koji mogu biti štetni po zdravlje, a o estetskoj neuglednosti da i ne govorimo! Zbog toga uvijek preporučamo bijele, koje ne samo da će ispuniti oštećeni prostor već i dodatno smanjiti mogućnost nastanka karijesa te vratiti prirodnu čvrstinu Vaših zubi. A tko Vam o tome može više reći od stručnjaka koji se kontinuirano bavi profesionalnim proučavanjem dentalnih materijala poput dr. Klasića. Zamjena crnih u bijele plombe korak je naprijed ka besprijekornom dentalnom zdravlju.

Kada dođete u situaciju da zuba više nema i da ga treba zamijeniti prva opcija koja se nameće su implantati – dentalni nadomjesci koji su preobrazili modernu stomatologiju te brojnim pacijentima vratili osmijeh na lice. Dental Art se ponosi svojim iskustvom i stručnošću u ugradnji ovih dugotrajnih te iznimno funkcionalnih rješenja. Očuvanje kosti, zaštita ostalih zdravih zubi te održavanje prirodnog oblika lica i osmijeha prednosti su implantata koje se ne mogu nadmašiti. Krunice i mostovi, ljuskice i proteze još su neki od načina kako možete nadomjestiti izgubljene zube, a sve ovisi o Vašim potrebama.

Ordinacija je opremljena najnovijim tehnološkim dostignućima u području dijagnostike koja će stručnom timu pružiti uvid u Vaše stanje kako bi mogli što prije krenuti u akciju povratka osmijeha na Vaše lice. Liječenje zuba ili tzv. endodoncija osjetljiv je postupak, no tim Dental Arta zna kako ga učiniti lakim i bezbolnim.  Sigurne ruke naših stručnjaka pružaju kirurške usluge poput kompliciranih vađenja umnjaka, podizanja dna sinusa, nadoknade kosti i uklanjanja vrška korijena. Ova jedinstvena ordinacija brine o svim svojim pacijentima, a poseban naglasak stavlja na djecu kako bi im odlazak stomatologu bio što ugodniji. Svaki pacijent ima svoju priču te stoga dr. Nenad Klasić i dr. Ariana Ivanović svakome pristupaju individualno – zadovoljstvo pacijenta uslugom najbolje je priznanje njihovom trudu i znanju.

Loše postavljene zube moguće je ispraviti raznim ortodontskim rješenjima. A možda imate savršeno zdrave zube i samo ih želite malo izbijeliti – ugodan i bezbolan postupak koji će Vam pružiti maksimalan učinak i „hollywoodski osmijeh“ pronaći ćete upravo u Dental Artu.

I što još reći? Atmosfera za pet, opušten i ugodan prijateljski pristup koji nam često puta nedostaje, stručnost na besprijekornoj razini, brzina usluge i medicinski tim prepun savjeta i podrške, profesionalnost koja se tako skladno nadopunjava s opuštenošću – Dental Art Studio. Na Vama je da odlučite zaštititi, promijeniti ili konačno vratiti zdravlje zubi te osmijeh na svoje lice, a Dental Art će učiniti sve ostalo!

Kontakt:

Dental Art Studio

IV Trnjanski nasip 16, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska
Tel: 01/6147 184
Web: www.dentalartstudio.hr
E-mail: info@dentalartstudio.hr
Facebook: https://www.facebook.com/ordinacija.dentalnemedicine.1/

Nenad Klasić dr.med.dent.
Mob: 091/1637-315

Ariana Ivanović (Klasić) dr.med.dent.
Mob: 091/1611-942