DOŽIVITE BAJKOVITU IDILU PRIRODE U EKO SELU VIKI!

Postavio Danijel Mataković / 19/05/2017 / Hrana i piće, Ponude, Ugostiteljstvo /

Upoznajte prirodu staru 152 milijuna godina!

Kako se riješiti nagomilanog umora, nervoze i razdražljivosti kojima smo izloženi obavljajući svakodnevne aktivnosti?

Jednostavno!

Posjetite Viki Grill, pitoreskno selo u blizini Kupe!

Mir, sklad, kultivirani krajolik, gastronomski užitak, obiteljsko ozračje uz vesele i ljubazne domaćine samo je dio  revitalizirajućeg paketa ponude.

Ukoliko se želite razveseliti s obitelji i prijateljima, organizirati krstitke i proslave rođendana, pripremiti svadbenu svečanost, piknik, domjenak, ukratko ukoliko želite obilježiti bilo koji dio Vašeg života na nezaboravan način u opuštajućoj bajkovitoj atmosferi uz bogate domaće specijalitete poput domaćih pita, štrudli, gibanica, Viki Grill je tu za Vas!

U dogovoru sa školama i vrtićima moguće je organizirati izlete i vesela sadržajna druženja za veće i manje grupe ispunjena aktivnostima prema afinitetima malih posjetitelja. Od nogometa, odbojke pa do aktivnosti koje može smisliti samo razigrana dječja mašta na raskošnim travnatim površinama. Tu je i druženje s umiljatim domaćim životinjama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Mnogobrojni su mališani upravo u navedenom eko selu imali svoj prvi susret s kokama, srnama, magarcem, vijetnamskom svinjom. Neopisiva je radost doživjeti nevino druženje djece i životinja!

Pored navedenog, bit će Vam otkrivena tajna stara više od 150 miliona godina. Ponosni čuvari povijesti, vlasnici eko sela Viki Grill kao pravi ljubitelji prirode podijelit će s Vama užitak i radost koju donosi doživljaj prirodnog blaga, školjki starih 152 miliona godina čija je starost potvrđena od strane geološkog instituta.

Želite li revitalizirati dušu i tijelo na prirodan način Viki Grill je pravi izbor za Vas!

 

Kontakt podaci: Marijeta i Mario Vardijan

 

Komentiraj