DROGERIJA GRGAS: VRHUNSKA PONUDA KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU

Postavio karlovacki / 21/07/2017 / Ponude, Proizvodi, Trgovina /

Drogerija i parfumerija Grgas iz Jastrebarskog kroz vrhunsku uslugu ispunjava visoka očekivanja kupaca nudeći široki izbor ekskluzivnih marki nakita i satova, kvalitetnog zlata i srebra, luksuznih parfema za žene i muškarce, dekorativnih artikala, modnih dodataka, ženskih torbica vrhunskog dizajna, pribora za njegu i uljepšavanje.

Bogata lepeza ekskluzivnih svjetskih brandova u ponudi uključuje američke satove Fossil ultramodernog i inovativnog dizajna koji su simbol kvalitete i modnog prestiža, savršeni spoj elegancije i funkcionalnosti. Za Vas su tu još satovi i nakit poznatog francuskog dizajnera Pierra Cardina, zatim nakit austrijskog branda Oliver Weber koji je postao omiljeni modni dodatak žena diljem svijeta. Luksuz po povoljnim cijenama, za svaku prigodu i ukus, krilatica je branda Oliver Weber koji će Vas svojom cijenom, bogatim izborom stilova te ekskluzivnim pakiranjem osvojiti na prvi pogled.

Izbor vrhunskih svjetskih marki ne bi bio potpun bez uvijek pouzdanog i nadasve poznatog Esprita te ekskluzivne linije nakita i satova Lotus namijenjene modno osviještenoj mladoj, urbanoj i modernoj publici koja zna što želi.

Poznato je da su ženske torbice više od običnog modnog dodatka, stoga svaka žena u Drogeriji Grgas može za sebe pronaći baš onu torbicu po svome ukusu koja će joj upotpuniti i naglasiti njen prepoznatljiv stil.

Uljepšajte godišnjicu braka, rođendan, feštu za useljenje i svaku drugu priliku svojim voljenima bogatim izborom zanimljivih artikala za poklon u čemu se posebice izdvaja unikatna keramika Galerije Tomas koja će Vas svojom izvrsnošću izrade te zanimljivim stilskim izvedbama uistinu ostaviti bez daha.

Kravate domaće marke Croata su odavno postale simbol za svečanu i poslovnu eleganciju. Izrađene od najkvalitetnije svile, u malim serijama te oplemenjene ručnom doradom, nezamjenjivi su dio svake muške garderobe. Crpeći inspiraciju iz bogate riznice hrvatske baštine, kravate Croata na najvišoj razini predstavljaju Hrvatsku kao domovinu tog najpoznatijeg modnog dodatka, a Vas čekaju u bogatom asortimanu Drogerije Grgas.

Kako bi sve što Vam treba mogli pronaći na jednome mjestu ponuda Drogerije Grgas na adresi dr. Franje Tuđmana 31, preko puta Lidla u Jastrebarskom, obuhvaća niz drugih artikala poput kišobrana, raznih vrsta kožne galanterije, marama, šalova, make upa te raznovrsnog toaletnog pribora.

Za savršen ugođaj pobrinut će se ljubazne djelatnice prekrasnog osmijeha koje će Vam uvijek biti spremne pomoći kod odabira te Vam pružiti uistinu nezaboravno iskustvo.

Ekskluzivne marke i raznovrsna ponuda na jednome mjestu jamči Vam odabir Drogerije Grgas kao Vašeg omiljenog mjesta kupovine.

Kontakt :

Dr. Franje Tuđmana 31 (kod Lidla)
10450 Jastrebarsko
Telefon : 01/6282 600

Facebook : Drogerija Grgas

Komentiraj