IBS OZALJ: DISTRIBUCIJA ALATA, MATERIJALA, BOJA I LAKOVA

Postavio Danijel Matakovic / 20/07/2017 / Ponude, Proizvodi, Trgovina /

Bogata ponuda i povoljni uvjeti za svakog obrtnika i specijaliziranog trgovca, te savršena prilika za najam poslovnog prostora na ekskluzivnoj lokaciji!

IBS Ozalj specijalizirani je veleprodajni te maloprodajni distributer Chromos Svjetlost boja i lakova za Karlovačku županiju te ovlašteni distributer visokokvalitetnog njemačkog alata BOSCH. Chromos Svjetlost boje i lakovi su kvalitetna linija materijala za zaštitu drva i metala, fasada, impregnacija, žbuka, glazura, temeljnih boja za beton i materijala za zaštitu zidova koja Vam jamči kvalitetu, sigurnost, dugoročnost i postojanost. IBS Ozalj se izuzetno ponosi svojim maksimalnim poštivanjem rokova te dostavom proizvoda veleprodajnim partnerima u roku jednog dana na području Karlovačke županije.

Njemačka linija alata BOSCH već je odavno prepoznata kao sinonim kvalitete i pouzdanosti, a od 1. do 31. kolovoza izvrsna vijest za sve IBS-ove klijente i partnere je promotivni popust od 20 posto na BOSCH asortiman sa zalihe.

Raznovrsnu paletu proizvoda IBS distribuira velikom nizu trgovina diljem Karlovačke županije, a osim svih vrsta boja i lakova u ponudi ima i kompletan pribor, opremu te alate po konkurentnim cijenama. U isto vrijeme ljubazno i educirano osoblje će Vam uvijek spremno pripomoći u kupnji te dati potrebne savjete i sugestije. IBS Ozalj savršeni je distributer za sve specijalizirane trgovine, obrtnike, majstore i graditelje koji Vam omogućava pronalazak svih potrebnih materijala, alata i opreme na jednome mjestu. Trgovinama, partnerima i mušterijama nudi najvišu razinu usluge te maksimalno povoljne i fleksibilne uvjete.

Tvrtku odlikuju profesionalnost, stručnost, bogata ponuda te maksimalno poštivanje rokova dostave. Kako bi se olakšalo poslovanje i kupovina klijentima je omogućeno kupovanje gotovinom te karticama i izdavanje R1 računa uz 5% popusta na kartice te 8% na gotovinu.

Uz veleprodajnu i maloprodajnu djelatnost IBS Ozalj iznajmljuje i prostrani poslovni prostor površine cca. 300 m2 za raznovrsne poslovne aktivnosti. Prostor se nalazi na izuzetno pogodnoj lokaciji na ulazu u Ozalj preko puta Crodux benzinske crpke, a za potrebe korisnika iznajmljenog prostora osigurano je i prostrano parkiralište koje svim klijentima jamči maksimalnu fleksibilnost i funkcionalnost. Blizina prometnica te Ozlja i Karlovca kao i Slovenije, Jastrebarskog i Zagreba u širem području predstavljaju izuzetnu prednost IBS-ovog prostora za sve zainteresirane klijente.

Cijeli niz pogodnosti, raznovrsna ponuda te mogućnost najma poslovnog prostora pozicioniraju IBS kao pouzdanog i fleksibilnog distributera, dobavljača i poslovnog partnera kojem se možete obratiti s povjerenjem!

IBS Ozalj: Vaš distributer kvalitete!

Radno vrijeme:

PON – PET: 7 – 17 h

SUB: 7- 13 h

Kontakt:

IBS d.o.o.

Karlovačka cesta 125

47 280 Ozalj

Tel.: 047 732 288

Mob.: 095 1732 288

E-mail: ibsozalj@gmail.com

Komentiraj