BOUTIQUE SANJA

BOUTIQUE SANJA: HRVATSKA ELEGANCIJA NA KARLOVAČKIM ULICAMA

Vrhunska kvaliteta odjeće za sve prigode!

Stiglo je proljeće, subota je sunčana i Vi se spremate na svadbu, jedva čekate malo zaplesati i proveseliti se. No kao što to često biva, nemate što za obući, ili imate, a želite nešto drugačije. Pa što ne kažete? Zbog toga i postoji karlovački Boutique Sanja, dom elegancije i profinjenog dizajna za moderne i samouvjerene žene i muškarce, butik u kojem svatko može pronaći ono što traži.

Između brojnih artikala ističe se ponuda Srnec Tekstila, poznate domaće hrvatske modne kuće s višedesetljetnom tradicijom i ugledom. Pozornost posvećena detaljima i odabiru kvalitetnih tkanina jamči pregršt dizajnerskih rješenja koje možete kombinirati za sve prigode, od svečanih i poslovnih večeri do lepršavih ljetnih izdanja. Haljine i tunike, bluze i kaputi nose prepoznatljiv potpis hrvatske kvalitete i dizajna s kojim ne možete pogriješiti.

Ponuda je posebno prilagođena ozbiljnim ženama i muškarcima koji u svakoj dobnoj skupini žele izgledati decentno i odmjereno, a opet jedinstveno. Tražite neki broj kojeg nije tako lako pronaći? Ne brinite, Sanja ima brojeve svih veličina do 50. Uz svaku haljinu, košulju, hlače ili kaput idu i neizbježni modni dodatci, torbe i šalovi koji će Vas istaknuti i potaknuti pitanja gdje ste ih nabavili, a vi ćete nasmiješeni odgovoriti: „U Boutiqueu Sanja!“.

Ana Kraš još je jedno prepoznatljivo ime hrvatske mode. Ova mlada dizajnerica ponosna je na svoje jedinstvene ručne kreacije s kojima osvaja Lijepu Našu. Njene kreacije prepoznatljive po skladu vječne elegancije s razigranim pristupom također možete pronaći u Sanjinom izlogu. Inspiracija i mašta Ane Kraš su beskrajne, kolekcije prepune artikala vrhunske kvalitete, a posebno se ističu haljine i tunike koje svakoj ženi predstavljaju neizostavan dio garderobe.

I da ne mislite da je Sanja trgovina samo za žene. Muške košulje i hlače te drugi artikli za svečane i svakodnevne prigode čekaju i na Vas dragi muškarci. Moda nije samo ženska stvar!

Uz modne kolekcije Srnec Tekstila, Butika Kraš i ostalih, Sanjina bogata ponuda sadrži i domaću marku Croata koja se nadahnjuje bogatom hrvatskom kulturnom baštinom. Široki izbor svilenih ručno rađenih kravata, leptir kravata, šalova i rubaca te poslovnih košulja izrađenih od najfinijeg pamuka  s uzorcima naše baštine nikada ne će izići iz trenda.

Vidite, riješili smo problem – Sanja ima sve! 😀

 

 

 

Kontakt poslovnog subjekta