HOTEL JO-LAME

HOTEL JO-LAME: SAVRŠENI IZBOR ZA SVE VRSTE SVEČANOSTI

Planirate savršeno vjenčanje, ali ne znate gdje smjestiti brojne goste s kojima ste odlučili podijeliti čaroliju svoga dana? Hotel JO-LAME u Pisarovini ima dugu tradiciju organiziranja nezaboravnih svadbenih svečanosti uz besprijekornu uslugu i ugostiteljsku ponudu. U ponudi su dvije sale, jedna koja može primiti od 100 do 600 gostiju i druga od 100 do 400. Kapacitet dviju sala omogućuje organiziranje svih vrsta svečanosti, od onih manjih i intimnijih do onih uistinu najvećih i najraskošnijih. Uz svadbe, Hotel će za Vas organizirati proslave svih svečanih trenutaka u životu, krštenja, prve pričesti, krizme. Također na najvišoj profesionalnoj razini organizira razne konferencije i seminare.

JO-LAME je smješten na idealnoj lokaciji u oazi mira u Pisarovini, tek 20 kilometara od Zagreba i nedaleko od Karlovca što ga čini savršenim izborom kako bi se izbjegle gradske gužve, a opet blizu gradova i glavnih prometnica. Elegantno i raskošno uređen ambijent pruža uistinu čarobnu i svečanu atmosferu. Zaljubljenim mladencima namijenjena je bina s koje se pruža pogled na sve goste. Okrugli stolovi s čak do deset sjedećih mjesta te prostrani plesni podij omogućuju uživanje, ples i zabavu za svakoga. Uz to, Hotel u ponudi ima sedam moderno uređenih soba. Za mladence i svadbene uzvanike osiguran je i poseban popust na noćenja.

Osoblje Hotela ništa ne prepušta slučaju. Svaki gost je bitan, zadovoljstvo svakoga gosta jednako je važno. Svaki trenutak Vaše svečanosti biti će pomno i brižno isplaniran do najsitnijih detalja, sve Vaše želje i ideje zadovoljene kako bi se mogli potpuno prepustiti uživanju u Vašem danu.

O najljepšim trenutcima provedenim u Hotelu JO-LAME svjedoče brojni zadovoljni posjetioci i klijenti koji ističu ljubaznost i uslužnost osoblja, savršeno uređen ambijent, bogatu gastronomsku ponudu i pristupačne cijene. Fantastičan provod i jedinstveno iskustvo su Vam zajamčeni!

Potvrđujući dugogodišnju ugostiteljsku tradiciju i iskustvo, u sklopu poduzeća JO-LAME nalazi se restoran Pisarovina nasuprot hotela te restoran Sokol u Topuskom. Pružajući idealnu priliku za bijeg od gradske vreve, smješten u idiličnom prirodnom krajoliku, Restoran Pisarovina je savršeno mjesto za obiteljski ručak te dnevni ili vikend odmor, kao i za organizaciju manjih i intimnijih svečanosti do pedeset osoba. Blizina Hotela JO-LAME omogućuje noćenja i duži boravak svih gostiju.

Odlikuju ga bogata gastronomska ponuda dnevnih jela, pizza, roštilja i deserata te elegantno uređen prostor. Kao i u svim objektima poduzeća JO-LAME, kvaliteta hrane i uslužnost osoblja idu ruku pod ruku te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Restoran Sokol nalazi se u samom središtu Topuskog te pruža mogućnost organizacije svečanosti do sedamdeset osoba. Blizina Termi Topusko te brojnih zanimljivosti, poput Park šume Nikolino brdo i Engleskog parka, svima koji ne znaju gdje provesti vikend nudi idealnu opciju za cjelodnevni izlet i uživanje. Sedam komfornih i elegantno uređenih soba u sklopu restorana te osigurani parking za sve posjetitelje omogućuju Vam duži boravak te bezbrižan odmor. Domaći specijaliteti, komforni smještaj i kupanje učinit će Vaš boravak u Topuskom jedinstvenim i nezaboravnim!

Hotel JO-LAME te restorani Pisarovina i Sokol ugostiteljski su objekti ponosne i duge tradicije. Nenadmašna izvrsnost gastronomske ponude te profesionalnost i uslužnost osoblja pozivaju Vas da ih posjetite te iz njih ponesete samo najljepše uspomene!

 

 

Kontakt poslovnog subjekta