SOKOL ENERGIJE D.O.O.

NE GUBITE VRIJEME! SOKOL ENERGIJE: NAJBRŽA DOSTAVA PLINA NA KUĆNI PRAG

Sigurno Vam se više puta u životu dogodilo da ste negdje daleko od kuće, a Vašim ukućanima je potrebno zamijeniti plinsku bocu. Ili ste na godišnjem odmoru, a Vašoj baki nema tko dostaviti plin. Jedino rješenje za takve situacije je dostava plina na kućnu adresu, a u tome nema bržih niti povoljnijih od dostavljača tvrtke Sokol Energije čija je usluga iznimno jednostavna i profesionalna.

Brzo i povoljno, tvrtka Sokol Energije d.o.o. iz Duge Rese već deset godina prodaje i dostavlja UNP (ukapljeni naftni plin) u bocama kućanstvima i tvrtkama na području Karlovačke županije te dijelovima Ličko-senjske i Zagrebačke županije. U isto vrijeme, Sokol se bavi i prodajom te dostavom peleta u sve krajeve Hrvatske. Pelete dolaze iz domaćih tvornica, stoga uvijek možete biti sigurni da kupujete samo izvorni hrvatski proizvod.

Ovakva usluga u današnje vrijeme štedi vrijeme, energiju i novac. Više ne morate trošiti na gorivo da biste kući dovezli plinsku bocu! Sada sve to za Vas rade djelatnici Sokol Energije.

Tvrtka posjeduje šest dostavnih vozila te zapošljava obučene i motivirane djelatnike koji su Vam spremni plinske boce dostaviti u svako vrijeme, bez obzira na uvjete. Ovisno o Vašim potrebama, boce dolaze u nekoliko raznih veličina, od 7.5, 10 i 35 kilograma. Kako bi se olakšalo poslovanje, uvedene su razne opcije plaćanja pa tako platiti možete gotovinom, karticom ili virmanom. Potrebe kupaca su uvijek na prvome mjestu, a profesionalnost usluge je zajamčena višegodišnjim iskustvom, izvrsnim standardima te zadovoljstvom velikog broja klijenata.

Dostava plina na kućnu adresu je idealna opcija za starije stanovnike kao i one iz udaljenijih krajeva koji nemaju mogućnosti ići po boce na prodajna mjesta kao i za razne tvrtke kojima plin treba u većim količinama. Nabava plina sada je lakša i jednostavnija nego ikada prije!

Izvrsni uvjeti kupnje, potpuna prilagođenost potrebama kupaca, brzina i povoljnost dostave ne ostavljaju prostora razmišljanju. Dostava putem Sokol Energije d.o.o. je najbrži i najlakši način kako brzo i povoljno opskrbiti svoju kuću, stan ili tvrtku plinom i peletama.

Nema potrebe za trošenjem Vašeg dragocjenog vremena. Kad Vam ponestane plina u kućanstvu samo nazovite jedan od brojeva za dostavu ovisno o području na kojem se nalazite te Vam plin u najkraćem mogućem roku dolazi izravno na kućna vrata! Sokol Energije su Vaš pouzdani partner u uštedi vremena i novca!

Kontakt:

Sokol Energije d.o.o.

Trg Nikole Šubića Zrinskog 4, 47 250 Duga Resa

Brojevi telefona za narudžbe plina:

Karlovac

098/9363-831 ili 047/841-707

Duga Resa

099/6983-991 ili 047/801-419

Ogulin

099/6983-839

Broj telefona za narudžbe peleta:

098/286-986 ili 091/286-9860

Web stranica: http://www.sokol-energije.hr/

E-mail: info@sokol-energije.hr

Radno vrijeme je od 7 do 22 sata, nedjeljom i praznikom. Plin se ne dostavlja jedino na Božić i Uskrs.


 

Kontakt poslovnog subjekta

  • Trg Nikole Šubića Zrinskog 4, 47 250 Duga Resa
  • Tel: 047/841-707 Mob: 098/936-3831
  • info@sokol-energije.hr
  • http://www.sokol-energije.hr/