INOVATIVNI I MODERNI PRISTUP LIJEČENJU U POLIKLINICI VERITAS

Postavio karlovacki / 06/06/2018 / Ponude, Zdravlje /

Nudeći profesionalni pristup uz najnovije svjetske stručne smjernice i dokazanu komplementarnu terapiju za prevenciju i liječenje ginekoloških tegoba Poliklinika Veritas ispunjava najviše standarde zdravstvene njege.

Klijenti diljem Hrvatske izuzetno su zadovoljni kvalitetom liječničkih pregleda, pristupačnosti zaposlenika te opuštenom atmosferom u poliklinici.

Stručni tim liječnika sa višegodišnjim iskustvom rada u Hrvatskoj i inozemstvu brine za cjelokupno zdravlje žene bilo koje životne dobi koristeći najnovije medicinske tehnologije i terapijske mogućnosti. Ukoliko je potrebno, u posebnim slučajevima, većinu usluga moguće je pružiti i prilikom kućnog posjeta.

Poliklinika Veritas inovativna je i moderna zdravstvena ustanova.

Kako bi bile sigurne i mirne, preventivne kompletne ginekološke preglede je potrebno obaviti jednom godišnje. Ranim otkrivanjem promjena olakšava se liječenje bolesti. Uz najmoderniji 3D/4D ginekološki ultrazvuk kao najučinkovitiju metodu za rano otkrivanje bolesti ženskih genitalnih organa, liječnici umjesto standardnog PAPA testa koriste LBC metodu, najmoderniju svjetsku dijagnostičku metodu u prevenciji raka vrata maternice. Riječ je o analizi stanica kojom se otkrivaju promjene koje prethode raku vrata maternice. Stanice na staklo nanosi specijalni uređaj, a takav sloj stanica primjereniji je za analizu jer ne sadrži krv, sluz i/ili upalne stanice koje smetaju pri analizi. Nalazi su gotovi već u roku 7 dana.

U poliklinici Veritas možete se u trudnoći naručiti na 4D HDLive ultrazvuk. 4D HDLive ultrazvuk daje najrealističniji prikaz vaše bebe, jer pretraga omogućuje detaljan uvid u anatomiju i ponašanje bebe što je vrlo važno u ranom dijagnosticiranju mogućih anomalija.

Ultrazvuk se izvodi aparatom GE Voluson S10, jednim od najmodernijih i najnaprednijih ultrazvučnih uređaja na svijetu koji omogućuje detaljnu analizu svih organskih sustava bebe kao i njeno ponašanje u maternici te izvanredno realističan prikaz ploda odnosno prikaz lica i tijela bebe. Dobivena slika je izuzetno visoke rezolucije te odmah dostupna na digitalnom mediju za vašu uspomenu. Također dobivate i videozapis ponašanja vaše bebe dok pretraga traje što je nezamjenjivo i prekrasno iskustvo za svakog budućeg roditelja. 4D HD Live ultrazvuk važan je segment u ranom dijagnosticiranju različitih anomalija prilikom trudnoće.

Pacijentice u Poliklinici Veritas također mogu napraviti ultrazvuk dojki s elastografijom što je nezaobilazan pregled u otkrivanju zloćudnih bolesti.

Elastografija je novi koncept ultrazvučnog prikaza koji se koristi za procijenu elastičnosti tkiva. Funkcionira na principu različite mogućnosti prolaska ultrazvučnih valova iz sonde uređaja kroz različite medije u tkivu te će na taj način strukture biti različito obojane na ultrazvučnoj slici što uvelike olakšava raspoznavanje patoloških struktura. Elastografija omogućuje otkrivanje karcinoma dojke veličine od samo nekoliko milimetara.

U poliklinici možete dobiti kompletan uvid u zdravstveno stanje, obaviti cjelovit ginekološki pregled liječnika – specijalista te ultrazvučni pregled sa color doplerom i elastografijom na najmodernijem uređaju. Educirani tim liječnika nudi Vam temeljitu konzultaciju te preporuke za terapiju i daljnje kontrole.

Znate li da Poliklinika Veritas pruža i usluge estetske medicine? Iz područja estetike lica i tijela izdvajamo tretmane korekcije i povećanja usana, PRP terapije revitaliziranja i pomlađivanja kao i terapije bora lica. Terapija hiperhidroze pomoći će Vam kod problema prekomjernog znojenja, a mezoterapija jedna je od najpopularnijih svjetskih metoda koja bez upotrebe igle pegla bore, hrani kožu i vraća joj tonus.

Jeste li znali da je pomlađivanje intimnog područja u Hrvatskoj postalo traženije više nego ikad? Brojne Hrvatice upravo su se prepustile u ruke uglednih stručnjaka poliklinike Veritas. Pomlađivanje intimnog područja uključuje nekoliko različitih tretmana, a više o njima možete saznati na http://www.poliklinika-veritas.hr/service/estetska-medicina. Za sve informacije kontaktirajte polikliniku na broj 091 9519 798. Radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje po dogovoru kako biste mogli uskladiti svoje privatne i poslovne obaveze.

Zdravlje kao prioritet – potražite pomoć i savjete u uglednoj Poliklinici Veritas!

Kontakt podaci:

Radno vrijeme: ponedjeljak – nedjelja: po dogovoru