JANA – NEZAOBILAZNA TRGOVINA ZA SVE PRIGODE DARIVANJA

Postavio dmatakovic / 05/10/2017 / Ponude, Proizvodi, Trgovina /

Jedinstveni pokloni za sve svečane prigode!

Posjetili smo trgovinu Jana na karlovačkom Korzu kako bismo se uvjerili u razlog njene popularnosti među Karlovčanima. I uistinu, brojni kupci tu dolaze zbog bogate ponude te iznimno ljubaznog osoblja.

Jana nas je oduševila baš kao i kupce koje smo tamo zatekli.

Zanimljiv nam je sam koncept trgovine – poklon trgovina, a odmah nas je privuklo šarenilo i raznovrsnost proizvoda.

Jana Vam na jednome mjestu nudi cijeli niz artikala koje možete pokloniti obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima povodom svih prigoda.

 

 

Svoje najdraže tako za godišnjice braka, važne obljetnice, vjenčanja, proslave useljenja i umirovljenja ili proslave rođendana iznenadite zidnim satovima i slikama, porculanom, čašama i asortimanom za kuhinju, stolnim lampama, pićem i slatkišima.

Za one najmlađe ističe se ponuda dječjih igračaka dok će odrasle oduševiti razni likeri te vino, a na policama Jane ćete pronaći i vrhunsko bučino ulje koje se može koristiti u brojne svrhe. Iz bogatog asortimana domaćih proizvođača možete izabrati proizvode hrvatske kvalitete i dizajna. Uz obiteljske svečanosti, Janini pokloni su savršeni i za brojne poslovne prigode.

Posebno nas se dojmila kreativnost osoblja koje razne artikle savršeno kombinira u zanimljive aranžmane. Na svakome je koraku vidljivo kako je i vlasnik i osoblje trgovine potpuno posvećeno svome poslu i zadovoljstvu kupaca.

Dojma smo da je upravo ovakva trgovina Karlovcu nedostajala. Od sada na jednome mjestu možete pronaći sve što Vam treba prije no što idete na neku svečanost. Ne trebate juriti okolo tražeći poklone Već u Jani sve dobijete lijepo aranžirano, dekorirano i zamotano po Vašim željama. Ako u tom trenutku nemate inspiraciju što kupiti, osoblje Jane će Vam pružiti ideju i sve potrebne savjete.

Prednost trgovine Jana je i sama lokacija na Trgu bana Petra Zrinskog (Korzo) u samom središtu Karlovca. Poklon trgovina Jana potragu za savršenim poklonom čini jednostavnom, brzom, lakom i zabavnom.

Oduševite svoje prijatelje i poslovne partnere jedinstvenim Janinim poklonima!

Kontakt:

Poklon trgovina Jana

Trg Petra Zrinskog 17
47 000 Karlovac
Telefon : 047 639 784
Facebook : Trgovina Jana

Komentiraj