JAVNA TRIBINA „BUDUĆNOST ZAPOSLENJA U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI IZ PERSPEKTIVE SREDNJOŠKOLACA“

Postavio karlovacki / 19/02/2019 / Info kutak /

Udruga Carpe Diem organizira javnu tribinu za srednjoškolce koja će se održati u četvrtak, 21. veljače 2019. u Centru za mlade Grabrik, u sklopu projekta „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“. Javna tribina pod nazivom „Budućnost zaposlenja u Karlovačkoj županiji iz perspektive srednjoškolaca“ održat će se u dva dijela. Prvi dio će održati u 11:30 s predviđenim trajanjem do 13:00, a drugi dio će se održati u 17:30 s predviđenim trajanjem do 19:00.

Javna tribina se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola s područja Karlovca. Ovom tribinom učenici će imati mogućnost neposredno saznati informacije i iskustva drugih sudionika o daljnjem formalnom i neformalnom obrazovanju. Cilj tribine je upoznati mlade s trenutnim tržištem rada u Karlovačkoj županiji i potaknuti mlade na razmišljanje o vlastitom položaju na tržištu rada po završetku školovanja.

Projekt se provodi u sklopu EU natječaja „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, Faza III.“ Provoditelj je udruga Carpe Diem, a partneri u projektu su Grad Karlovac, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Karlovac, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Karlovac i Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Karlovačke županije. Projekt traje 24 mjeseci, od 14.5.2018. do 13.5.2020. godine, a financiran je iz sredstava Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989.443,00 kn.

Komentiraj