JEDINSTVENIM IGRAČKAMA POTAKNITE DJEČJU KREATIVNOST

Postavio karlovacki / 02/11/2017 / Ponude, Proizvodi /

Kreativna zabava za cijelu obitelj!

Želite svoje najmlađe za blagdane iznenaditi novim, drugačijim poklonima? Dosta Vam je jednoličnih igračaka koje svi imaju? Tvrtka Anosoft oduševljava djecu maštovitim setovima za izradu raznih maketa poput brodova, zrakoplova, vojnih vozila, tramvaja, ukrasa.

Nema djeteta koje barem jednom nije poželjelo biti pilot ili mornar! S Anosoftovim igračkama ostvarit će svoje snove i zaploviti nebeskim plavetnilom. Gusarskim brodom potražit će blago na pustom otoku, a vikinškim brodom zaploviti u nove pustolovine. Zauvijek će zapamtiti nezaboravne trenutke provedene u igri s mamom i tatom, bakom i djedom. Uz to će naučiti korisne vještine i razvijati svoju maštu i kreativnost.

Makete su izrađene od prirodnih materijala, vrhunske španjolske kvalitete i preciznosti što jamči potpunu sigurnost za najmlađe. Uz svaki set dolaze detaljne upute po kojima ih treba zalijepiti, obojati, složiti što će djecu odmaknuti od modernih tehnologija te naučiti cijeniti rad vlastitim rukama.

U svakom odraslom skriva se zaigrano dijete. Probudite to dijete u sebi i izradite vlastitu kolekciju legendarnih brodova i zrakoplova koja će biti jedinstveni ukras Vašega doma.

Raznovrsni modeli i setovi prilagođeni su svakome naraštaju od pete godine nadalje. Svako dijete i svaki kolekcionar pronaći će nešto za sebe. Za svaku kupljenu igračku preko web shopa u studenom Anosoft daruje 5,00 hrk u dobrotvorne svrhe. Posebno povoljni uvjeti su pripremljeni za sve koji žele organizirati radionice za djecu kao i za ponuđače na adventskim sajmovima.

Iznenadite svoje dijete jedinstvenim poklonom ispod božićnog drvca. Poklonom zbog kojeg će taj Božić zauvijek zapamtiti. Dječja radost i najljepše obiteljske uspomene nemaju cijenu!

Kontakt:

ANOSOFT j.d.o.o.

Adresa: Senjska ulica 2b, 47 000 Karlovac

E-mail: info@anosoft.hr

Web stranica: https://www.makete.info/

Facebook: https://web.facebook.com/Anosoft-491044121052281/?_rdc=1&_rdr

Komentiraj