KRAJINA AUTO VAM POKLANJA 5 % POPUSTA NA AUTODIJELOVE UZ PLAĆANJE KABA MASTERCARDOM I 17 % POVRATA POREZA

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Auto moto - akcije, Završene akcije /

Krajina auto iz Velike Kladuše Vas nagrađuje s 5 % popusta na autodijelove (osim guma, ulja i akumulatora) uz plaćanje MasterCard kreditnom karticom Karlovačke banke.

Također, Krajina auto daje 24 mjeseca jamstva na veliki servis te 12 mjeseci jamstva na autodijelove. Uz to, svi strani državljani dobivaju povrat poreza u iznosu od 17 posto što je još jedan od brojnih razloga zašto odvesti svoj automobil na servis i popravak u Veliku Kladušu.

Akcija traje do 18. listopada 2017. godine.

 

PROVJERITE ZAŠTO JE KRAJINA AUTO NAJBOLJI PRIJATELJ VAŠEG LIMENOG LJUBIMCA

Jedan od najpopularnijih autoservisa u Bosni i Hercegovini, Krajina auto d.o.o. iz Velike Kladuše već je odavno prepoznat i u Hrvatskoj. Svatko tko odveze svoj auto na popravak ili servis u Krajina auto vrati se iznimno zadovoljan brzinom i ljubaznošću osoblja te povoljnim cijenama.

 

Nudeći niz usluga, Krajina auto je zasigurno najisplativija opcija za sve automehaničarske radnje koje su Vam potrebne.

Što se tiče samih autodijelova, u ponudi možete pronaći više od 20 000 raznih artikala karoserije, motora, maziva i specijalnih tekućina, upravljanja i ovjesa, sustave kočenja, kvačila i transmisije, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, autokozmetiku i autozaštitu, razne alate te dodatnu i obaveznu opremu.

Od usluga, u ponudi su sve vrste popravaka i održavanja Vašeg vozila, velikog i malog servisa, montaže guma i felgi te servisa autoklime. Impresivna ponuda dijelova i usluga jamči Vam rješavanje svih poteškoća s Vašim automobilom na jednome mjestu.

Povoljne cijene, popusti, kvaliteta i brzina usluge izdvajaju Krajina auto d.o.o. kao najbolje rješenje za sve što Vašem automobilu treba!

Kontakt:

Adresa: Hamdije Pozderca bb, Velika Kladuša, 77230 Bosna i Hercegovina

E-mail: krajina-auto@bosnia.ba

Telefon: (387) 37 771-230 | (099) 667 2757

Web: http://krajina-auto.com/

Facebook: Facebook Krajina Auto

Servis:

  1. Muslimanske brigade

77239 Velika Kladuša

Radno vrijeme:

PONEDJELJAK – NEDJELJA Od 8 – 17 h, srijedom je zatvoreno.

Komentiraj