LJEPŠI NEGO IKADA UZ ESTETSKU ORDINACIJU MM MEDESTETICA

Postavio Danijel Matakovic / 27/09/2017 / Ljepota, Ponude /

Prestižna ljepota nadohvat ruke!

 

MM Medestetica je moderna ordinacija estetske kirurgije koju je 2016. godine osnovao dr. Matija Miletić iz Karlovca, jedan od najpoznatijih hrvatskih estetskih kirurga. Ordinacija pruža niz vrhunskih usluga, potpuno se posvećujući željama i zahtjevima svakoga klijenta.

Pune i senzualne usne simbol su ljepote i ženstvenosti, a upravo kvaliteta i stručnost liječnika te predanost detaljima utječu na konačan rezultat. Mnoge poznate Hrvatice i brojne zadovoljne klijentice izabiru upravo Medesteticu kao najkvalitetniju ordinaciju za njegu i korekciju svojih usana. Jedinstveni osmijeh koji će Vam pružiti nove usne osvojit će sve oko Vas. Tajnu njihovog savršenog izgleda znati ćete samo vi.

Ordinacija obavlja sve zahvate estetske kirurgije u općoj anesteziji. Spušteni kapci utječu na to da izgledate umorno i bezvoljno. Stoga će Vam zahvat podizanja kapaka pružiti osvježenje i preporoditi Vaše lice. Smanjivanje bora i izglađivanje tkiva hijaluronskom kiselinom te terapije botoksom u lokalnoj anesteziji brišu Vaše godine i podižu Vaše samopouzdanje. Svjetski hit potpuno prirodnog i sigurnog tretmana pomlađivanja kože krvnom plazmom (PRP) na koji se odlučuje sve veći broj klijenata dostupan je i u ordinaciji Medestetica.

Isprobajte hijaluronske dermalne filere koji su broj jedan u estetici lica za popunjavanje bora jer pružaju prirodan izgled s odmah vidljivim i dugotrajnim rezultatima. Brzina i jednostavna primjena samo su neke od prednosti ovih tretmana te nema rizika od nuspojava ili je on neznatno mali. Medestetica pruža tretmane kemijskog pilinga, a u ordinaciji postoji  mogućnost i drugih operacija. Vrhunski educirano osoblje na čelu s dr. Miletićem jamči Vam najvišu razinu usluge.

Dr. Matija Miletić, osnivač ordinacije, završio je specijalizaciju iz opće kirurgije i  subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije te brojna stručna usavršavanja diljem Europe što mu je pružilo uvid u najnovija znanja i metode rada. Mnogobrojne vrhunske reference i zadovoljstvo klijenata stavljaju ga na mjesto jednog od najboljih hrvatskih estetskih kirurga. Njegova ordinacija slijedi najnovije trendove i dostignuća iz Europe i svijeta te predstavlja sam vrh estetske kirurgije u Hrvatskoj.

U suvremenom društvu estetski su zahvati traženiji nego ikada te imaju izrazito povoljan učinak na psihološko stanje pojedinca, podižu samopouzdanje te doprinose pozitivnoj slici koju osoba stvara sama o sebi. Osobe skladnog izgleda i ugodne vanjštine zrače samopouzdanjem te je dokazano kako su profesionalno uspješnije. Stoga estetski zahtjevi mogu izuzetno puno doprinijeti poboljšanju kvalitete Vašeg života i učiniti baš onu razliku koja Vam je potrebna.

Vrhunskim rezultatima i stručnošću osoblja Medestetica je osvojila povjerenje mnogobrojnih klijenata i klijentica. Budite i vi jedna od njih. Vaš novi mladolik i osvježeni izgled otvoriti će Vam nove horizonte i poglede na sebe.

Okrenite novu stranicu i vratite mladost u svoj život. Uz Medesteticu ništa nije nemoguće!

 

 Kontakt:

 Ordinacija MM Medestetica

 Horvaćanska cesta 75A, 10 000 Zagreb

Mob.: +385 1 5515 293

E-mail: dr@mm-medestetica.hr

Web stranica: https://mm-medestetica.hr

Facebook: https://hr-hr.facebook.com/mmmedestetica/