NAGRADITE SE LJEPOTOM I ZDRAVLJEM U CENTRU TORBAR!

Postavio karlovacki / 04/06/2018 / Ljepota, Ponude /

Ljepota je prolazna, i zato ju treba njegovati – u Torbar centru ljepote znaju kako se to radi

U Torbar centru ljepote u Jastrebarskom su pod jednim krovom objedinjene sve usluge i svi tretmani koji su potrebni za razvoj, održavanje i njegovanje ljepote, dobrobiti i zdravlja Vašeg tijela, i upravo je taj sveobuhvatni, holistički pristup nešto čime se Centar izdvaja i čemu su njegovi djelatnici posve predani.

Visoka razina profesionalnosti, stručnost osoblja, prepoznatljiva kvaliteta te raznovrstan asortiman usluga odlikuju Centar već punih 35 godina.

Za početak, pripremite se za ljetnu sezonu u solariju pod kontrolom stručnih djelatnika, zatim izgradite i ojačajte svoje tijelo u teretani gdje su posebice zanimljivi grupni programi pod vodstvom kineziologa poput aerobika, pilatesa, fatburninga, insanitya ili treninga korektivne gimnastike.

Ako ste više individualni tip, za Vas su u ponudi osobni, personalizirani treninzi s osobnim trenerom kao i sve vrste sportske prehrane. Nakon teretane možete se opustiti u sauni za dvoje, a u ponudi je i usluga profesionalne medicinske masaže.

Za Vas su tu još frizerski salon koji pruža sve vrste frizerskih usluga za žene i muškarce te kozmetički salon s nizom usluga tretmana lica, nekirurškog liftinga, depilacije, paketa anticelulitnih tretmana, šminkanja, klasične i jacuzzi pedikure, uređenja noktiju najnovijim svjetskim tehnikama, a za ljeto je vrlo pogodna i zanimljiva usluga trajnog laka.

Profesionalnost i visoku kvalitetu usluge osiguravaju djelatnici sa završenim semestrom za dermoestetičara u Ljubljani, a koji su istovremeno i članovi Udruženja kozmetičara Hrvatske.

Također, Torbar centar ljepote pruža vrlo pouzdanu i efikasnu uslugu laserskog uklanjanja dlačica, zatim anti-age tretmane radio valovima, a u ponudi su i specijalni tretmani AIKON kozmetikom za lice, prirodnog sastava s izraelskog podneblja koja uslijed svog dubinskog djelovanja te aktivacije čak 7. sloja kože vrlo učinkovito rješava probleme akni, pigmentacije i bora.

Dugogodišnja tradicija i neprestano stručno usavršavanje djelatnika Centra u Europi i svijetu omogućuju održavanje visokog standarda ponude te praćenje najnovijih trendova u poslu kojim se s ponosom bave.

Prirodno trajno iscrtavanje obrva – mi znamo  gdje ima u okolici a vi? Kontaktirajte Torbar centar ljepote na broj 099/514-6062 ili 01/6281-793 te dogovorite svoj termin još danas. Uz obrve prirodnog oblika i punoće zablistajte poput hollywoodskih diva!

Asortiman usluga se redovno nadopunjuje i nadograđuje raznim novitetima i novim spoznajama na polju njege tijela, a što je omogućeno trajnom predanošću struci i edukaciji zaposlenika Centra.
Vi ćete zablistati, a Vaše tijelo će Vam biti zahvalno – posjetite Torbar centar ljepote u Jastrebarskom i uvjerite se u to.

Kontakt

Radno vrijeme Centra

  • Kozmetički salon : 9 – 19
  • Frizerski salon : 12 – 19
  • Teretana : 07 – 24

Komentiraj