NAŠA KUĆICA: ŠARMANTNI KAFIĆ U OAZI MIRA KOD DRAGANIĆA

Postavio karlovacki / 21/06/2017 / Hrana i piće, Ponude, Ugostiteljstvo /

Za ugodne obiteljske trenutke – uživajte u vrhunskoj kavi dok Vaša djeca uživaju u igri.

Smješten na savršenoj lokaciji blizu Karlovca i Jastrebarskog te glavnih prometnica, a opet tako skladno uronjen u zelenilo prirode, šarmantni kafić „Naša kućica“ u Vrhu kraj Draganića je idealno mjesto za doći na mirnu kavu s poslovnim partnerima ili piće s obitelji i prijateljima.

Međutim, „Naša kućica“ nije samo kafić s dobrom kavom, ona je puno više od toga. Nudeći dobrodošlicu svima, a posebice roditeljima s djecom, u okruženju objekta uređeno je igralište na kojem Vaši najmlađi mogu sigurno i bezbrižno uživati te se zabavljati na toboganu, penjalici ili ljuljački.

„Naša kućica“ svojim sadržajem očara svako dijete dok skladnim spojem prirodne idile i topline decentno uređene drvene kuće u svakom posjetitelju ostavlja neponovljivi utisak.

Kad je gospodin Željko Išlić na putovanjima u inozemstvu vidio predivno uređene drvene kuće znao je da mora imati jednu takvu. I tako je prošle godine nastala „Naša kućica“, prekrasna oaza mira i idile u koju ste svi pozvani!

Dok vi na terasi uživate u razgovoru te vrhunskoj kavi, a Vaša djeca istražuju igralište, kolaž prirodnih boja i mirisa, cvrkuta ptica i sunčevih zraka Vas mami da se samo prepustite i uživate u trenutku. Jedinstveni ugođaj kakav nećete nigdje drugdje osjetiti te ljubazno osoblje kafića koje će Vam uvijek s osmijehom pružiti vrhunsku uslugu Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Jednom kad posjetite „Našu kućicu“ ona će vrlo brzo postati Vaš omiljeni kafić u koji ćete se uvijek iznova vraćati. Dođite, dovedite svoje najmlađe i uvjerite se.

Kontakt :

„Naša kućica“, Obrt za ugostiteljstvo

Vl. Željko Išlić

Adresa : Vrh 9E, 47 201 Draganić

Mob.: 091 520 2848

Facebook : Naša kućica Facebook

Radno vrijeme :

Pon – čet : 7 – 23 h

Pet – sub : 7 – 24 h

Ned : 7 – 23 h

Komentiraj