NEKADA SU TREBALE GODINE, A SADA SAMO ŠEST MJESECI DO NOVOG OSMIJEHA

Postavio karlovacki / 06/04/2018 / Ponude, Zdravlje /

Upoznajte inovativnu američku metodu Six Month Smiles!

Otkrivamo Vam kako brzo, jednostavno i diskretno doći do obarajućeg osmijeha! U Ordinaciju dentalne i estetske medicine dr. Snježana Ovčariček Granatir ušetali smo s namjerom da saznamo nešto o novoj inovativnoj američkoj metodi estetske ortodoncije za odrasle – Six Month Smiles. No prije no što Vam pojasnimo o čemu se radi, moramo istaknuti izuzetno toplu i prijateljsku atmosferu koju smo ovdje zatekli. Opuštenost i vedrina, a opet iznimna profesionalnost i stručnost nešto su što možemo samo pohvaliti.

Dakle, vratimo se na Six Month Smiles. Ovaj novi ortodontski sustav za koji je Ordinacija certificirana Vas oslobađa nepravilnosti u položaju prednjih zuba koje su i najčešći problem kod većine ljudi. Osnovna prednost mu je brzina – u prosjeku šest mjeseci i Vi imate novi osmijeh. No uz brzinu tu je i diskrecija. Naime, radi se o sustavu bravica i žica u boji zuba pa je stoga gotovo neprimjetan. Vaši zubi se polako pomiču u pravilan položaj, a zbog jedinstvene tehnologije smanjena je i opasnost od nekih komplikacija koje inače prate druge vrste terapija.

Six Month Smiles korigirat će Vaše zube, ispraviti nepravilnosti i vratiti Vam nenadmašan osmijeh na lice brzo, kvalitetno i diskretno. Zbog toga i ne čudi popularnost ovog novog sustava kod odraslih koji ne žele nositi aparatić, nemaju vremena za višegodišnje terapije, a opet žele stručno rješenje svog problema. Nemojte misliti da ste prestari za ispravljanje zubi – dapače, sad je pravo vrijeme za to. Što se prije odlučite to ćete prije moći opušteno uživati u vlastitom osmijehu. No ovo nije izvrsna metoda samo za odrasle već ju mogu koristiti i svi stariji od 15 godina.

Uz ovaj sustav, u Ordinaciji Ovčariček Granatir Vam na raspolaganju stoje brojne druge usluge, tretmani i terapije iz područja stomatologije i estetske medicine. Ugradnja implantata i protetski zahvati neke su od najčešćih stomatoloških usluga na koje se klijenti odlučuju – zdravlje mora biti na prvome mjestu!

 

A uz zdravlje ide i ljepota. Antiaging tretmani će Vam u kombinaciji sa Six Month Smiles sustavom dati novo samopouzdanje. Tretmani njege lica, smanjivanje bora, facelifting i zatezanje lica preobrazit će Vas u savršenu verziju sebe, pružiti Vam mladoliku i revitaliziranu kožu. A ako želite istaknuti svoje usne, uvijek možete dogovoriti tretman povećanja usana. Kako bi se maksimalno izišlo u susret klijentima omogućeno je plaćanje na rate za sve usluge.

O stručnosti i profesionalnosti dr. Ovčariček Granatir govore brojne diplome, stručna usavršavanja iz raznih dentalnih područja kao i anti ageing medicine. Dugogodišnje iskustvo Ordinacije još od 1999. godine svjedoči o brojnim zadovoljnim klijentima i pacijentima.

Vratite si osmijeh na lice revolucionarnom metodom Six Month Smiles, odaberite tretmane za pomlađivanje i preobrazite svoj život!

Vrijeme ne čeka – na Vama je da ga usporite!

Kontakt:

Ordinacija dentalne i estetske medicine Snježana Ovčariček-Granatir

Mirka Viriusa 14, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska

Tel.: 01 3734 035

Mob.: 098 283 012

Facebook: Ordinacija dentalne i estetske medicine Snježana Ovčariček-Granatir