FRIZERSKI I KOZMETIČKI PRIBOR LARISSA – SVE ZA SJAJNU I NJEGOVANU KOSU!

Postavio karlovacki / 03/07/2018 / Ponude, Proizvodi /

Profesionalni proizvodi za njegu kose – razlika koja se primjećuje!

U samom srcu Karlovca, na adresi Luščić 8, smjestila se Larissa, specijalizirana trgovina za sve žene i muškarce koji žele posvetiti maksimalnu pažnju svojoj kosi i tijelu. U simpatično uređenom prostoru dočekala nas je mlada i komunikativna ekipa te nas oduševila svojom ljubaznošću.

Odmah smo shvatili da se radi o stručnim djelatnicama koje će uvijek pronaći najbolje rješenja za sve Vaše probleme. Predstavile su nam profesionalne proizvode koji svojom kvalitetom uvelike nadmašuju standardne.

Prednosti njihove primjene su mnogobrojne i ne ostavljaju mjesta sumnji. Pomoću njih ostvarit ćete sve svoje kreativne zamisli, bilo da se radi o običnom šišanju, bojanju ili stiliziranju. Inovativni i provjereni, proizvodi iz Larisse prate najnovije trendove iz sezone u sezonu.

Bogati asortiman uključuje gelove, lakove, boje, šampone, paste kao i mnogobrojne druge preparate te kemikalije. Izdvojit ćemo Brazil Cacau ekokeratin koji će Vam pomoći u dostizanju efekta blistave, ravne i glatke kose. Ako se stalno borite protiv dosadne prhuti, rješenje su ampule s inovativnim djelovanjem i maksimalnim učinkom.

Higijenski i antibakterijski češljevi osigurat će Vam zdravlje vlasišta dok su antistatički češljevi Olivia Garden posebno prilagođeni za razne tehničke i kemijske tretmane.

Ako pak negdje žurite, magnetske trepavice savršeno su rješenje. Brzo se stavljaju, još brže skidaju te Vam pružaju glamurozni trendy look.

Uza sve to, Larissa u ponudi ima i trajne lakove za nokte, ali i sušila za kosu, škarice, mašinice za šišanje – sve što Vam je potrebno za izgled koji obara s nogu.

Preparati za depilaciju, za glatku i nježnu kožu uključuju vosak u patronama, šećernu pastu, trake i ostale slične proizvode. Zablistajte ovo ljeto na plaži u najboljem izdanju. Vjetar u kosi i preplanula njegovana koža privući će poglede na svakome koraku.

Naravno, profesionalne proizvode najviše traže kozmetički i frizerski saloni, ali sve više i žene te muškarci koji žele sami iskoristiti njihove prednosti. Lijepu i njegovanu kosu, baš kao da ste upravo izišli iz salona najlakše je dobiti i održavati upravo korištenjem profesionalnih preparata. Nije na odmet spomenuti i ekonomičnost – veća pakiranja omogućuju uštedu, za manje novaca dobivate više. Larissa Vam omogućuje i plaćanje karticom Karlovačke banke na 12 rata.

Svaka žena je jedinstvena. Svaka žena traži najbolje za sebe, a tako i svaki muškarac. Upravo stoga ne pristajte na ništa manje. Želite predivnu kosu dostojnu glamuroznih diva? Ljubomorni ste na TV zvijezde koje potroše sate i sate na tretmane u salonima? Taj sjaj, tu ljepotu sada možete i sami postići!

Novo i nezaobilazno mjesto  za sve Karlovčanke i Karlovčane koji vole sebe i svoj izgled – trgovina Larissa u Luščiću. Mi ne pristajemo na ništa manje! A vi?

Kontakt:

Adresa: Luščić 8, 47 000 Karlovac, Republika Hrvatska

Mob.: 097 617 9020

E-mail: larissa.luscic8@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Frizerski-i-kozmeti%C4%8Dki-pribor-Larissa-394532344347131/

Radno vrijeme:

PON-PET: 8 – 20h

SUB: 8 – 13h