Karlovački Info je informativno-poduzetnički portal koji obuhvaća širok spektar promocije, oglašavanja i obavijesti o poslovnim subjektima koji djeluju na području grada Karlovca i Karlovačke županije.

Na ovom portalu kroz Poslovni imenik objedinjujemo i prikupljamo  u jednu cjelinu, sva poduzeća, obrtnike, ustanove i sve ostale djelatnosti, detaljno  kategorizirane u 20  kategorija, kako  bi potencijalni klijenti, odnosno potrošači, vrlo lako mogli doći do određenih informacija o uslugama, tvrtkama, trgovinama, poslovnicama ili prodajnim mjestima.

Projektom Karlovački Info svi gospodarski subjekti koji su registrirani te oni koji će to tek postati, bit će besplatno uvršteni na ovaj portal.

 

Kako smo najviše fokusirani na male i srednje poduzetnike, nudimo:

 

• Povoljno i efikasno oglašavanje kroz uvrštavnje tvrtki/obrta u poslovni imenik gdje se mogu dostaviti detaljne informacije o ponudi, radnom vremenu  i ostalim podacima bitnim za poslovanje a koje možemo objaviti i na naslovnici. Također možemo zaprimiti Vaše fotografije ili video-uradak ili Vam to isto možemo izraditi po najpovoljnijim uvjetima.

• Oglašavamo Vaše aktualne ponude, akcije i popuste s ciljem povećanja prodaje Vaših proizvoda ili usluga.

• Povoljnu izradu web stranica s ciljem  plasiranja na njima istaknutih usluga i proizvoda što većem broju potrošača, bez obzira radi li se o malim web stranicama ili velikim portalima sa puno podataka.

Pozivamo sve tvrtke, male i velike, da dostave svoje ponude, akcije, rasprodaje ili oglase, a mi ćemo tu informaciju proširiti internetom, društvenim mrežama ili kako već želite.

 

Koristite najbolje i najpovoljnije oglašavanje!

Hvala što ste posjetili portal www.karlovacki.info