PARFUMERIJA LUNA BLUE VAS NAGRAĐUJE S 10 % POPUSTA NA SVE TORBE, NOVČANIKE I SUNČANE NAOČALE

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Ljepota - akcije, Moda - akcije, Proizvodi - akcije, Završene akcije /

Bogatom i raznovrsnom ponudom proizvoda i usluga te ljubaznošću i profesionalnošću osoblja, karlovačka parfumerija Luna Blue osvojila je srca svojih kupaca.

Njegujući dugogodišnje povjerenje i prijateljstvo s klijentima i klijenticama Luna Blue svoje vjerne kupce, uz plaćanje MasterCardom Karlovačke banke, sada nagrađuje popustom od 10 % na sve torbe, novčanike i sunčane naočale.

Akcija traje do 18. listopada 2017. godine.

To je samo još jedan od mnogobrojnih razloga zašto posjetiti ovu nadaleko poznatu parfumeriju.

LUNA BLUE – JEDINSTVENI KUTAK LJEPOTE NA KARLOVAČKOM KORZU

Poznata parfumerija Luna Blue već je dugi niz godina kultno mjesto za sve Karlovčanke koje znaju što žele. Ponuda koja uključuje modernu galanteriju, torbice, novčanike od kože i ekokože, dekorativnu i preparativnu kozmetiku, sredstva za ljepotu i njegu tijela, parfeme i dizajnerski nakit, svim klijentima pruža nezaboravno iskustvo kupovine na karlovačkom Korzu.

Luna Blue također pruža niz drugih usluga poput šminkanja po čemu su daleko najpoznatiji u gradu. Brojne i zadovoljne klijentice dolaze u parfumeriju na šminkanje povodom vjenčanja i raznih drugih prigoda te se pritom uvijek vraćaju znajući da mogu biti sigurne u vrhunsku kvalitetu usluge.

Uz šminkanje, djelatnice Luna Blue parfumerije, na zadovoljstvo klijentica, brzo i kvalitetno rade ugradnju noktiju i trepavica te izradu trajnog make upa. Educirane i stručne djelatnice priuštit će Vam moderan i trendi izgled radi kojeg ćete privlačiti poglede gdje god da dođete. Topla i prijateljska atmosfera će Vas oduševiti. Ako Vam je to prvi posjet, a vjerujemo da nije, zapitat ćete se zašto prije niste posjetile ovo nezaobilazno mjesto.

Pronađite sve što Vam treba, ekskluzivne parfeme poznatih marki, moderne sunčane naočale, torbice i novčanike te provjerite zašto je Luna Blue najbolja!

Kontakt:

Parfumerija Luna Blue

Petra Zrinskog 5 (Korzo), 47 000 Karlovac

Tel.: 047 616 400

Facebook.: https://www.facebook.com/parfumerijaluna.blue/

Komentiraj