PECOJA KLESARSTVO – OBITELJSKA TRADICIJA KAO TEMELJ IZVRSNOSTI

Postavio karlovacki / 26/02/2018 / Ponude, Usluge /

Umijeće uklesano u kamen!

S koljena na koljeno, kroz tri naraštaja klesarskih majstora prenosi se znanje i iskustvo u obitelji Pecoja. Tradicija i posvećenost poslu rezultirali su klesarskom radnjom čije je ime simbol izvrsnosti i pouzdanosti na karlovačkom području, ali i diljem Hrvatske.

Ruke majstora od kamena kao prirodnog dekorativnog materijala stvaraju jedinstvena umjetnička djela. Koristeći najnovija tehnička dostignuća i alate, Pecoja Klesarstvo nudi usluge izrade nadgrobnih spomenika kojima ćete na dostojanstven način ovjekovječiti uspomenu na najmilije. Usluga uključuje dizajn, obradu, montažu i postavljanje, a Vaše želje temelj su svakog rada. Posebna pozornost posvećena je samoj kvaliteti izrade kako bi spomenici svojom dugotrajnošću uistinu predstavljali spomen vječnosti.

Kamen, granit i mramor iznimno su zahvalni materijali elegantnog i klasičnog izgleda s brojnim mogućnostima primjene u interijeru i eksterijeru. Prozorske klupice, kameni podovi i stube istaknut će Vaš dom, a Vama pružiti dugotrajno rješenje koje se lagano održava i nikada ne zastarijeva. Pecoja Klesarstvo specijalizirana je tvrtka koja svoj renome gradi na pozitivnim dojmovima klijenata i dugogodišnjem iskustvu uređenja obiteljskih kuća, zgrada, poslovnih i ugostiteljskih objekata.

Postavljanje pločica i zidnih obloga se možda čini kao jednostavan posao, no ako želite biti sigurni u kvalitetu radova, povjerite taj posao samo stručnim majstorima. Pecoja također vrši izradu, adaptaciju i sanaciju kamenih fasada čime usklađuje kamenom ukrašeni interijer s vrhunski obrađenim eksterijerom.

Izbor kamena i brojne varijacije klasičnog ili modernog dizajna oduševit će svakoga klijenta. Brzina radova uklopit će se u Vaše planove, a besprijekorni izgled konačnog proizvoda potvrditi će Vaš ispravan odabir.

Kako bi klijenti sve potrebne usluge pronašli na jednome mjestu, tvrtka radi sve vrste iskopa i uređenja vanjskih prostora i dvorišta. Uređenje kuće, vanjskih i unutrašnjih prostora nikada nije bilo jednostavnije, od iskopa, niskogradnje do završetka radova.

Pristupačne cijene, vrhunska usluga i kvaliteta radova odlikuju ovu karlovačku tvrtku od samih početaka. Poštivanje želja i ideja klijenata te rokova izrade čine Pecoja Klesarstvo savršenim izborom za sve vrste kamenoklesarskih radova u Vašem domu.

Kontakt:

Pecoja Klesarstvo j.d.o.o.

Hrnetić 26, 47 000 Karlovac, Republika Hrvatska
Mob 1.: 091 534 7610
Mob 2.: 098 949 7164

E-mail: dpecojaklesarstvo@gmail.com