POZNATI BICIKLISTIČKI CENTAR GOLF AURORA VAS NAGRAĐUJE S 10 % POPUSTA NA SVE USLUGE SERVISA

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Usluge - akcije, Završene akcije /

Znate li da i bicikl baš kao i automobil trebate redovito servisirati?

Biciklistički centar Golf Aurora Vam nudi 10 posto popusta na sve usluge servisa uz plaćanje MasterCard kreditnom karticom Karlovačke banke.

Požurite i uz popust na sve usluge servisa osigurajte si mirnu i bezbrižnu vožnju!

Akcija traje do 18. listopada 2017.

 

 

GOLF AURORA: CENTAR ZA SVE VAŠE BICIKLISTIČKE POTREBE

Vani je predivan dan, a Vi ste ga odlučili provesti na biciklu. Isplanirali ste si rutu, napumpali gume i  veselo krenuli u pustolovinu! No, nakon par kilometara otkažu Vam kočnice ili pak pukne lanac. I što sad? Kako se to moglo baš Vama dogoditi? Odgovor je jednostavan, Vaš bicikl, baš kao i Vaš auto treba ići na redoviti servis. Isto tako, svake godine nakon završetka biciklističke sezone, potrebno je redovito servisirati i pregledati bicikl kako bi Vas na proljeće dočekao u najboljem mogućem stanju.

I zato je tu Golf Aurora, na daleko poznati biciklistički centar i servis s gotovo polustoljetnom tradicijom. Osim servisa, Golf Aurora Vam na dva prodajna mjesta, u Gornjem Mrzlom Polju i na adresi Miroslava Krleže 4 u Karlovcu, nudi široki izbor raznih vrsta bicikala kao i zamjenskih dijelova te sve popratne i potrebne opreme. Uz to, centar Golf Aurora je i ekskluzivni zastupnik i uvoznik za nekoliko poznatih biciklističkih marki. Tradicija poslovanja, profesionalnost i vrhunska kvaliteta usluge ono su čime se centar Golf Aurora desetljećima ponosi.

Kako bi svaka Vaša biciklistička pustolovina prošla bezbrižno i sigurno, kako bi se svaki puta mogli potpuno opustiti, potrebno je redovito servisirati bicikl. Bez obzira jeste li tek biciklistički hobist ili profesionalni vozač, o stanju Vašeg bicikla najviše ovisi Vaša udobnost i sigurnost prilikom vožnje.

Posjetite Golf Auroru te se zaputite u nepoznato znajući da Vas Vaš bicikl ne će izdati!

Kontakt:

Gornje Mrzlo Polje 39, 47 250  Duga Resa

Tel: 047/ 844-037

E-mail: info@golf-aurora.hr

Web: http://golf-aurora.hr/

Poslovnica Karlovac

Miroslava Krleže 4, 47 000 Karlovac

Tel: 047/ 417-254

Komentiraj