PREPUSTITE SE ZOVU DIVLJINE I OTKRIJTE PUSTOLOVA U SEBI

Postavio karlovacki / 29/01/2018 / Ponude, Usluge /

” Isplovi iz sigurne luke. Uhvati pravi vjetar u jedra. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj. ”

(Mark Twain)

Oduvijek ste htjeli otići na safari u Afriku, kao dijete gledali ste Tarzana i čitali pustolovne stripove, no nikada niste pomislili da tako nešto možete doživjeti i u Lijepoj našoj! Croatia Open Land, turistička agencija iz rodnog grada najvećih hrvatskih putnika, braće Seljan, Vaše snove pretvara u stvarnost.

Brojni kreativno osmišljeni programi te inspirativne rute čine ovu agenciju jednom od najboljih kada su u pitanju aktivni odmor te pustolovni turizam. Jednom kada kampirate na Velebitu i upoznate njegove čari, uvijek ćete se vraćati toj mističnoj gori uz koju se vežu tolike legende iz hrvatske prošlosti. Uz logorsku vatru i priče iz davnina otkrit će Vam se jedan sasvim drugačiji svijet, a možda upoznate i samu Vilu Velebita.

Karlovačka županija skriveni je raj kojeg turisti tek u posljednje vrijeme počinju otkrivati. Vi ga otkrijte foto safarijem. Iznenadit ćete se kad shvatite što ste dosada propuštali. Ljubitelje dobre kapljice i domaćih specijaliteta oduševit će vivodinski brežuljci te vinske ceste, a za one željne adrenalinskog uzbuđenja u ponudi su raftinzi na karlovačkim rijekama, kanuing, trekking, bicikliranje te razne druge vrste aktivnosti.

Karlovac je grad bogate vojne prošlosti koju ćete upoznati obilaskom lokacija za koje dosada možda niste niti čuli, a igrale su presudnu ulogu u hrvatskoj povijesti.

Sedmodnevna off road pustolovina na četiri kotača, Secret paths od Croatia otkriva Vam skrivene dragulje hrvatske prirode, sjenovite planine, tajanstvene šume i bistre rijeke. Sve one pustolovine koje ste navikli gledati na filmovima sada možete doživjeti kod kuće.

Croatia Open Land pruža savršenu mogućnost za organizaciju team buildinga, osmišljavanje školskih izleta kao i individualne organizacije. Agencija sama radi sve svoje ponude te istražuje lokalne atrakcije s ciljem njihovog predstavljanja domaćim kao i stranim turistima. Sve nas veseli porast broja stranaca koji iz godine u godinu sve više posjećuju karlovački kraj, a mnogi to čine upravo preko ove agencije.

Posebna je pozornost posvećena Vašoj sigurnosti. Prilikom svih aktivnosti za Vas brinu licencirani vodiči i spasitelji te ste u potpunosti osigurani. Također agencija posjeduje svu potrebnu opremu i vozila u skladu sa sigurnosnim zahtjevima suvremenih pustolova. Sigurnost, ozbiljnost i profesionalni pristup poslu načela su kojima se Croatia Open Land vodi od samih svojih početaka. Brojni zadovoljni klijenti to iznova potvrđuju.

Prirodne ljepote, raznolikost biljnog i životinjskog svijeta te bezbrojne kulturno-povijesne znamenitosti naše su nacionalno blago koje i mi sami nedovoljno poznajemo. Upravo zato Croatia Open Land želi svim domaćim i stranim klijentima predstaviti Lijepu našu u svoj njenoj ljepoti i sjaju. Aktivan život pun izazova, sklad s prirodom čiji smo i mi dio ono su što nam u današnjem vremenu nedostaje. Stoga krenimo to mijenjati! I da se još jednom nadovežemo na Marka Twaina: Jednoga dana ne ćete žaliti za onime što ste učinili, već za onime što ste propustili učiniti!

Kontakt:

Croatia Open Land Tours DMC

ID kod: HR-AB-47-080913810

Kamensko 6a, 47 000 Karlovac, Republika Hrvatska

Mob.: 099 548 4002

E-mail 1: kreso@croatia-open-land.com

E-mail 2: info@croatia-open-land.com

Web stranica: http://www.croatia-open-land.com

Facebook: https://www.facebook.com/CroatiaOpenLand/