PRONAĐITE NAJVEĆE KONFEKCIJSKE BROJEVE ODJEĆE I OBUĆE U GJURI XLU UZ 10 % POPUSTA

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Moda - akcije, Proizvodi - akcije, Završene akcije /

Specijalizirana trgovina većim konfekcijskim brojevima odjeće i obuće Gjuro XL iz Zagreba Vas nagrađuje s 10 % popusta na cjelokupan asortiman, uz plaćanje MasterCard kreditnom karticom Karlovačke banke.

Akcija traje do 18. listopada 2017. godine. Popust vrijedi za poslovnicu u Zagrebu na adresi Vlaška 85.

Požurite, Vaša odjeća čeka na Vas!

 

 

GJURO XL OLAKŠAVA POTRAGU ZA VAŠIM BROJEM ODJEĆE I OBUĆE

Tražite neki veći konfekcijski broj odjeće i obuće, ali ga ne možete nigdje pronaći? Ne morate dalje tražiti, specijalizirana trgovina odjećom i obućom Gjuro XL iz Zagreba u ponudi ima veličinske brojeve u muškoj odjeći od 58, a u ženskoj od 48. Obuća je od broja 47 pa nadalje.

Gjuro XL otvorio je vrata svojim kupcima još davne 1990. godine kako bi ponudom asortimana odjeće i obuće za krupnije i snažnije osobe riješio problem koji mori mnoge od nas. S vremenom je Gjuro XL postao nezaobilazno mjesto kupovine za svakoga tko svoj broj ne može pronaći u nekoj standardnoj trgovini. No nije samo asortiman velikih brojeva razlog Gjurine popularnosti već i ponuda visokokvalitetne odjeće i obuće te poznatih marki poput Bugatti, Timberland, Nike, New Balance, Linea, i brojnih drugih.

Bogatom ponudom marki i konfekcijskih brojeva te ljubaznošću djelatnika, Gjuro XL zadovoljit će potrebe i najzahtjevnijih kupaca te Vam pružiti nezaboravno iskustvo kupovine.

Višedesetljetna tradicija poslovanja kroz koju je Gjuro XL ispunjavao želje i potrebe klijenata Vam jamči da ćete na jednome mjestu pronaći sve ono što Vam treba.

Kontakt:

Adresa: Vlaška 85, Zagreb

Telefon: +385 (0)1 4664-705

E-mail: gjuroxl@gjuroxl.hr

Web: http://www.gjuroxl.hr/hrvatski/gjuro-xl_1/

Facebook: Facebook Gjuro XL

Radno vrijeme:

ponedjeljak-petak: 8.00 – 20.00

subota: 8.00 – 15.00

Komentiraj